Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Sfaturi inteligente pentru a economisi bani atunci când lucrezi la distanță

Dacă telemunca înseamnă și cheltuieli suplimentare neprevăzute în buget, există soluții care te vor ajuta să vezi părțile bune ale acestui nou mod de lucru.

Desigur, telemunca te ajută să economisești bani la transport pentru a ajunge la birou. Pe de altă parte, duce la costuri suplimentare acasă , cum ar fi o creștere a facturii la electricitate, bugetul pentru alimente sau achiziționarea de echipamente. Iată ce ar trebui să faci pentru a economisi bani când lucrezi de acasă.

Gătește

Poți economisi sume importante de bani, alegând să îți gătești singură decât să comanzi mâncare. Știm că nu toată lumea are timp să gătească pentru fiecare prânz și în fiecare seară. De aceea, experții recomandă să gătești cantități mai mari pentru câteva mese.

Fii atentă la cantitate, pentru a nu strica nimic

O altă modalitate de a economisi bani este evitarea risipei. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să urmărești frigiderul și datele de expirare.

Fă meniul înainte de cumpărături

Organizarea este una dintre cheile economisirii de timp și bani. Cunoscând din timp toate felurile de mâncare pe care urmează să le consumi săptămâna aceasta, cumpărăturile tale vor fi mult mai rapide și mai ieftine!

Economisește pe factură

Cine spune că petrecând mai mult timp acasă, aprinzi lumina mai mult, încălzești mai mult, speli vasele mai des, consumi mai mult gaz. Ia în considerare reducerea facturilor la gaze prin fixarea termostatului la o anumită temperatură. De asemenea, fixează-ți spațiul de lucru lângă o fereastră și profită mai mult de lumina naturală, mai degrabă decât să ai lămpile aprinse toată ziua.

Gata cu pauzele de cafea la cafenea

Dacă ești o fană a pauzelor de cafea / ceai afară, să știi că poți economisi bani consumându-ți cafeaua acasă.

Practică sport acasă

Folosește timpul pe care îl economisești evitând naveta pentru antrenamente cu greutăți, yoga sau jogging. Există multe videoclipuri pe rețelele de socializare pentru a găsi exerciții ușor de făcut și potrivite pentru apartamente.

Deplasează-te pe jos sau cu bicicleta

Pentru cumpărături, plimbări sau vizitarea prietenilor, este mai economic să te plimbi sau să pedalezi. Uiți de problema locurilor de parcare și rămâi și în formă.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta scăzută de sulf. Ce presupune și cum ne poate prelungi viața

Andreea Damian

R. Kelly, găsit vinovat pentru trafic de persoane. Riscă zeci de ani de închisoare

Andreea Damian

Amanta lui Keo a trecut si prin patul lui DJ Vinny, iubitul Annei Lesko!

Metoda de slabit a Biancai Rus, dezvaluita de iubit: “Imi cerea sa facem sex de 7-8 ori pe zi. Ea credea ca poate asa slabeste!”!

Premiile Emmy 2018. Ţinutele albe, preferatele vedetelor pe covorul roșu

Andreea Damian

De Ziua Mondială a TEATRULUI – ODEON te invită la joacă

realitatea

Scrie un comentariu