Tabu
CULTURE

Shaggy va concerta la Mamaia pe 29 august

Pe 29 august, pe plaja din fața Hotelului Rex de la Mamaia, va avea loc concertul artistului jamaican Shaggy, iar biletele pentru acest eveniment vor fi puse în vânzare începând cu data de 15 iulie.

Shaggy a intrat pe scena muzicală în urmă cu peste zece ani. Este câștigător al unui premiu Grammy, două dintre albumele sale sunt Multi-Platinum, cinci dintre cântecele sale au ținut prima poziție a topurilor internaționale. Shaggy a pornit în cariera muzicală pe ritmuri reggae și a devenit singurul artist jamaican care a primit Discul de Diamant.

Până în prezent a vândut peste 20 milioane de albume, dintre care "Hotshot" a fost cel mai bine vândut album al anului 2001. Au urmat "Lucky Day", "Friends Reunited: The 90’s" sau "Clothes Drop". Cele mai recente hituri ale artistului sunt "Intoxication", "Bonafide Girl" și "What’s Love".

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de pe site-ul www.ticketpoint.ro și în rețeaua magazinelor Diverta din țară la prețul de 55 lei. Biletele Golden Ring, locuri limitate cu vizibilitate maximă în fața scenei, vor costa 75 lei.

sursa: realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Scurt-metraje romanesti, in drum spre Piatra Neamt!

realitatea

Unei soprane britanice i s-a cerut să-și schimbe rochia “pro-UE” înainte de concert

realitatea

Concert extraordinar Byron – Acoustic drama

realitatea

Live from Buena Vista – The Havana Lounge

realitatea

Un documentar despre viața lui Chris Cornell va fi produs de Brad Pitt și Peter Berg

realitatea

Scrie un comentariu