Tabu
Image default
PEOPLESlider

Shakira a fost deja înlocuită! Gerard Pique, relație cu o studentă de 23 de ani

Shakira a fost rapid înlocuită de fostul ei partener de viață, după despărțirea răsunătoare din luna iunie.

Potrivit The Sun, jucătorul Barcelonei Gerard Pique și-a găsit deja o nouă iubită după despărțirea de Shakira. Potrivit tabloidului, Piqué, în vârstă de 35 de ani, se întâlnește cu o studentă, în vârstă de 23 de ani, care lucrează la agenția sa de evenimente Kosmos.

shakira

Clara Chia Marti studiază relații publice și se crede că l-a cunoscut pe Piqué în timp ce lucra la organizarea de evenimente. Surse apropiate cuplului spun că se întâlnesc de câteva luni. Acest lucru ridică semne de întrebare dacă dragostea lor a început înainte ca Piqué să se despartă de Shakira.

Prietenii lui l-au ajutat să păstreze secretă aventura, iar conturile de socializare ale Clarei au fost șterse, astfel încât oamenii să nu-i găsească fotografiile.

Vedetele înseși nu vorbesc despre motivele despărțirii, dar, potrivit presei spaniole, relația s-a rupt din cauza trădării fotbalistului. S-a raportat că Gerard ar fi fost chiar prins în pat cu o altă femeie.

În iunie, Pique a fost deja surprins în compania unei noi iubite, dar nu se știe dacă a fost Clara.

Shakira și Pique s-au întâlnit în 2010 pe platoul videoclipului pentru melodia ei Waka Waka, lansată pentru Cupa Mondială din acel an. Cuplul are doi fii. De curând s-a scris că fotbalistul este gata să cedeze și să permită rezidența permanentă a copiilor în Statele Unite cu Shakira – pentru 400 de mii de euro și cinci zboruri la clasa întâi pe an. Cântăreața în vârstă de 45 de ani riscă în prezent și o pedeapsă cu închisoarea într-un proces de evaziune fiscală. Procurorii spanioli au cerut opt ​​ani de închisoare pentru ea.

ARTICOLE SIMILARE

Incendiile din California au lăsat o pată neagră pe Pământ, care poate fi văzută din spațiu

Andreea Damian

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

realitatea

Meghan Markle a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

De ce femeile caută relații cu bărbați mult mai tineri

Andreea Damian

Cum se adaptează moda la munca de acasă

Andreea Damian

Prințul Harry, pus la dietă de Meghan Markle, înainte de nuntă

Andreea Damian

Scrie un comentariu