Home > Lifestyle > Shakira face reclama la iaurt

Shakira face reclama la iaurt

Activia, cel mai mare brand din portofoliul diviziei Danone de Lactate lansează prima campanie globală de marketing menită să susțină poziţionarea Activia ca brand care contribuie la un stil de viaţă sănătos. Campania se concentrează pe un parteneriat cu Shakira, superstarul columbian care susține noua campanie a brandului de iaurt – „Îndrăznește să te simți bine”.

Filmat în Barcelona, noul spot TV o prezintă pe Shakira dansând într-o pădure de poveste, sub o ploaie aurie de praf de stele, exprimând astfel bucuria stării de bine. Shakira declară: “Cred că a avea grijă de sănătate este secretul unei stări permanente de bine, iar dansul este una dintre modalităţile de a transmite si a exprima starea de bine interioară şi modul în care aceasta este percepută din  exterior.

Noua piesă a Shakirei, „Dare (La La La)” – inclusă pe noul ei album intitulat „Shakira”, ce va fi lansat pe 25 martie 2014 – asigură coloană sonoră a spot-ului TV.

Shakira declară următoarele despre parteneriat: “Am colaborat cu Activia la realizarea noii reclame TV deoarece cred cu adevărat că a avea grijă de sănătatea ta interioară te ajută să simți și să exteriorizezi bucuria stării de bine.

Despre SHAKIRA

De-a lungul carierei sale, cântăreața și compozitoarea columbiană Shakira a vândut peste 60 de milioane de discuri în întreaga lume și a câștigat numeroase premii, inclusiv două premii Grammy, opt Latin Grammy, patru premii World Music Awards, trei premii American Music, cinci Billboard Music Awards şi multe altele. Ea este singurul artist din America de Sud care a avut o melodie pe locul I în topurile din SUA  și patru din cele 20 cele mai bine vândute hit-uri din ultimul deceniu. La vârsta de 18 ani, ea a înfiinţat Fundația Pies Descalzos (Barefoot) care oferă în prezent educație și hrană pentru peste șase mii de copii săraci din Columbia și care și-a extins activitatea și în alte țări, prin proiectele recent lansate în Haiti și Africa de Sud.

În octombrie 2011, Shakira a fost numită, de către preşedintele Obama, membru al Comisiei Consultative prezidenţiale privind excelenţa educativă pentru hispanici. Shakira a fost antrenor în cel de-al 4-lea sezon al emisiunii “The Voice”, cea mai vizionată competiție muzicală de la NBC prin care se caută cea mai bună voce a națiunii. Ea va reveni în spectacol în sezonul 6. Noul album al Shakirei va fi lansat în data de 25 Martie 2014.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
shakira
Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl
jennifer lopez
Jennifer Lopez și Shakira au făcut spectacol în pauza de la Super Bowl
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020

Comenteaza acest articol

Shakira face reclama la iaurt

by   1 min
0