Home > Slider > Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique

Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique

shakira

Shakira a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care infirmă zvonurile privind despărțirea de fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cei doi au luat o cină romantică la restaurantul Blue Spot din Barcelona. „Last night was date night! Shak”, a fost descrierea care a însoțit imaginea.

View this post on Instagram

Last night was date night! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Shakira a pus astfel capăt zvonurilor lansate de presa tabloidă privind o iminentă despărțire de fundașul echipei de fotbal FC Barcelona. Fotografia cu cei doi îndrăgostiți, vizibil relaxați, a strâns peste 2 milioane de aprecieri. Cina în doi a fost o binemeritată pauză pentru cântăreața columbiană, după turneul mondial de promovare a celui mai recent album, El Dorado. Shakira și Gerard Pique formează un cuplu din 2011. Cei doi au împreună doi băieței, Milan și Sasha.

Shakira a fost la un pas să îşi piardă vocea în luna noiembrie a anului trecut, după ce în urma unor repetiţii a suferit leziuni la corzile vocale. Atunci, cântăreaţa şi-a anunţat fanii că este nevoită să intre în pauză vocală şi că se simte „devastată“. Medicii i-au recomandat atunci o intervenţie chirurgicală, dar artista a refuzat operaţia şi s-a recuperat „miraculos“ în mod natural, spunând că acest episod i-a întărit credinţa în Dumnezeu.

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în faţa unei mulţimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată“, a spus artista.

„În mod miraculos şi contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenţia chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învăţat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îţi recapeţi credinţa. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară şi asta fac“, a mai spus vedeta.

 

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
shakira
Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl
jennifer lopez
Jennifer Lopez și Shakira au făcut spectacol în pauza de la Super Bowl
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020

Comenteaza acest articol

Shakira reacționează după zvonurile privind despărțirea de Gerard Pique

by Andreea Damian   1 min
0