Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Shania Twain, mărturisire neașteptată despre fiul ei

Într-o eră digitală, în care tinerii folosesc gadgeturile pentru a le ușura viețile, Shania Twain face o mărturisire care ar face mulți copii să plângă. Eja, fiul ei în vârstă de 16 ani, nu a primit cadouri niciodată de ziua lui. Artista canadiană a declarat într-un interviu pentru Daily Mirror că a refuzat să-i dăruiască adolescentului cadouri aniversare dintr-un motiv incredibil.

Vedeta a explicat că a avut o copilăria grea, fiind crescută de părinți cu multe lipsuri. „Trebuie să faci un efort real să nu îți strici copiii. Trebuie să fiu atentă să nu-l las să aibă tot ce își dorește. De ziua lui i-am pregătit doar un tort”, a mărturisit Shania Twain. Aceasta a explicat că s-a străduit să-l facă pe fiul ei să înțeleagă valoarea banului, chiar dacă mama lui era mai bogată decât alții. De aceea, îi făcea cadouri doar dacă avea neapărat nevoie de ceva. Cântăreața de 52 de ani consideră de prisos cadourile, când după o lună sau chiar mai devreme copilul se plictisește de acestea.

Câștigătoare a unui premiu Grammy, Shania Twain a spus că a prețuit fiecare clipă petrecută cu fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, în urmă cu 15 ani. „M-am bucurat de maternitate și de acești ani cruciali cu fiul meu. Ne-am simțit binecuvântați, fără să fim distrași de muncă”, a mai adăugat interpreta hitului „You’re Still The One”.

ARTICOLE SIMILARE

Buna Vestire la MȚR ⎢ Expoziția „Crinii dragostei”

Ciocîrlan

Marion Cotillard: o nouă campanie Chanel N°5 pe lună!

Ciocîrlan

De ce arăta așa bine Kate Middleton la nici 10 ore după naștere?

Andreea Damian

Motivatia, autoeducarea si dorinta de autodepasire

realitatea

Cum au devenit politiciencele cei mai mari influenceri de modă în 2020

Andreea Damian

Cum și-a cunoscut Gabriel Cotabiță actuala soție, mai tânără cu 30 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu