Home > Slider > Shania Twain, mărturisire neașteptată despre fiul ei

Shania Twain, mărturisire neașteptată despre fiul ei

shania twain

Într-o eră digitală, în care tinerii folosesc gadgeturile pentru a le ușura viețile, Shania Twain face o mărturisire care ar face mulți copii să plângă. Eja, fiul ei în vârstă de 16 ani, nu a primit cadouri niciodată de ziua lui. Artista canadiană a declarat într-un interviu pentru Daily Mirror că a refuzat să-i dăruiască adolescentului cadouri aniversare dintr-un motiv incredibil.

Vedeta a explicat că a avut o copilăria grea, fiind crescută de părinți cu multe lipsuri. „Trebuie să faci un efort real să nu îți strici copiii. Trebuie să fiu atentă să nu-l las să aibă tot ce își dorește. De ziua lui i-am pregătit doar un tort”, a mărturisit Shania Twain. Aceasta a explicat că s-a străduit să-l facă pe fiul ei să înțeleagă valoarea banului, chiar dacă mama lui era mai bogată decât alții. De aceea, îi făcea cadouri doar dacă avea neapărat nevoie de ceva. Cântăreața de 52 de ani consideră de prisos cadourile, când după o lună sau chiar mai devreme copilul se plictisește de acestea.

Câștigătoare a unui premiu Grammy, Shania Twain a spus că a prețuit fiecare clipă petrecută cu fiul ei, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, în urmă cu 15 ani. „M-am bucurat de maternitate și de acești ani cruciali cu fiul meu. Ne-am simțit binecuvântați, fără să fim distrași de muncă”, a mai adăugat interpreta hitului „You’re Still The One”.

Articole asemanatoare
Shania Twain își cere scuze după ce a declarat că ar fi votat cu Donald Trump
shania twain
Drama prin care trece Shania Twain. Diagnosticul îi afectează cariera
Vedete nascute pe 28 august!
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Shania Twain, mărturisire neașteptată despre fiul ei

by Andreea Damian   1 min
0