Home > Slider > Sharon Stone, confesiuni dureroase: Am fost uitată, aşa cum a fost prinţesa Diana

Sharon Stone, confesiuni dureroase: Am fost uitată, aşa cum a fost prinţesa Diana

Sharon Stone

Sharon Stone spune că a avut nevoie de şapte ani de recuperare după un accident cerebral suferit în 2001 şi că, în tot acel timp, Hollywood-ul a tratat-o brutal de urât.

Actriţa americană a făcut declaraţia săptămâna aceasta, pe când se afla la un eveniment caritabil organizat la Los Angeles de Women’s Brain Health Initiative, pentru publicaţia Variety.

„Oamenii m-au tratat într-un mod brutal de urât… De la femei din branşă la judecătoarea care s-a ocupat de custodia fiului meu, cred că nimeni nu îşi dă seama cât de periculos este un accident cerebral pentru o femeie şi ce înseamnă recuperarea – mie mi-a luat şapte ani”, a spus Sharon Stone, potrivit The Guardian.

În acea perioadă, vedeta de 61 de ani era în proces de divorţ de jurnalistul Phil Bronstein, în timp ce încerca şi să îşi menţină celebritatea pe marele ecran. „De la încercarea de a păstra custodia fiului meu la faptul de a funcţiona, a fi capabilă de muncă… a trebuit să îmi ipotechez din nou casa. Am pierdut tot ce am avut. Mi-am pierdut locul în industrie, unde fusesem cel mai fierbinte star”, a adăugat ea.

Stone a mai povestit că a fost salvată financiar de un contract pe care l-a încheiat cu casa Dior în 2005, dar a simţit că experienţa sa a fost similară celei a prinţesei Diana, după divorţul de prinţul moştenitor Charles. „Eram amândouă celebre – ea a murit, eu am avut un accident cerebral. Şi apoi am fost uitate”, a mărturisit actrița.

Articole asemanatoare
Sharon Stone
Sharon Stone a văzut moartea cu ochii
sharon stone
Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct
sharon stone
Momentul în care Sharon Stone a izbucnit în lacrimi
sharon stone
Sharon Stone, atrăgătoare și la 60 de ani. Ritualuri de îngrijire personală

Sharon Stone, confesiuni dureroase: Am fost uitată, aşa cum a fost prinţesa Diana

by Andreea Damian   1 min
2