Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sharon Stone a văzut moartea cu ochii

Actrița din Basic Instinct a fost lovită de fulger în momentul în care a vrut să calce. Sharon Stone își amintește că a fost azvârlită în aer și că a fost trezită de mama sa cu o palmă peste față.

Potrivit The Mirror, Stone umplea fierul de călcat cu apă în bucătărie, când un fulger a lovit fântâna familiei sale, iar electricitatea i-a intrat în corp. „Am fost lovită de fulger. Uau, este foarte intens. Eram acasă, aveam propria noastră fântănă. Umpleam fierul de călcat cu apă și aveam o mână pe robinet, iar fântâna a fost lovită de fulger și electricitatea a venit prin apă”, a povestit Sharon Stone. „Am fost aruncată prin bucătărie și izbită de frigider”, a mai spus ea.

Vedeta care nu a precizat însă când a avut loc incidentul a povestit că mama sa a fost cea care a salvat-o, aceasta fiind martoră la ceea ce se întâmplase cu fiica sa. „Am fost într-o stare atât de rea. Nu știu cum să descriu asta, atât de luminoasă, iar ea (n.r. mama ei) m-a aruncat în mașină și m-a dus la spital”, a mai spus Stone.

ARTICOLE SIMILARE

Frumusețea din spatele gratiilor: de ce contează machiajul pentru prizoniere

Andreea Damian

Ce matinal e Mihai Morar chiar și în vacanță

Tabu Tabu

Decizie șocantă: o mare actriță de la Hollywood, atrasă de viața de mănăstire

Andreea Damian

Noul comportament amoros care prevestește o despărțire

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow, exploatată de un bărbat

Andreea Damian

Ce haine să porți pentru a avea un posterior ferm și rotund

Andreea Damian

1 comentariu

Sharon Stone a văzut moartea cu ochii – EssensSpain 14 June 2020 at 16:33

[…] Actria din Basic Instinct a fost lovit de fulger în momentul în care a vrut s calce. Sharon Stone îi amintete c a fost azvârlit în aer i c a fost trezit de mama sa cu o palm peste fa. Potrivit The M… Read More […]

Răspunde

Scrie un comentariu