Home > Slider > Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct

Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct

sharon stone

Sharon Stone a fost protagonista unui pictorial pentru numărul din mai al ediţiei portugheze a revistei Vogue, dedicat sexualităţii.

Actrița americană s-a dezis de vârsta din buletin – „doar” 61 de anișori – și a pozat dezinvoltă în sânii goi. Vedeta a recreat și celebra scenă controversată din Basic Instinct, cu picioarele desfăcute, stând așezată pe scaun. Dar de această dată a purtat lenjerie intimă!

Sharon Stone demonstrează astfel că vârsta este doar un număr. „Întotdeauna au existat persoane care au încercat să mă reducă la tăcere dintr-un motiv sau altul. Mi s-a spus că nu sunt suficient de frumoasă, că nu sunt suficient de talentată. Iar acum, pentru că nu sunt suficient de tânără. Aşa că da, mă lupt cu îmbătrânirea pentru că sunt pedepsită că am 60 de ani“, a mărturisit diva sexagenară.

Sharon Stone a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din Basic Instinct, în 1992. Actrița a intrat în pielea scriitoarei Catherine Tramell, avându-l partener de platou pe Michael Douglas. Scena interogatoriului a rămas în istoria cinematografiei mondiale.

pentru întreaga sa prestaţie din film a fost nominalizată la Globul de Aur şi a câştigat categoriile de Cea mai dezirabilă femeie şi Cea mai bună actriţă la Premiile MTV Movie din 1993. A revenit în pielea scriitoarei Catherine Tramell în 2006, în thriller-ul erotic Basic Instinct 2, însă filmul nu a avut succesul scontat, nici la critici, nici la marele public.

Articole asemanatoare
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani
Sharon Stone
Sharon Stone, confesiuni dureroase: Am fost uitată, aşa cum a fost prinţesa Diana
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio se luptă și acum cu acneea, la 38 de ani: Mă face să mă simt ca o adolescentă
sharon stone
Momentul în care Sharon Stone a izbucnit în lacrimi

Comenteaza acest articol

Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct

by Andreea Damian   1 min
0