Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sharon Stone, vedetă la Casa Albă

Sharon Stone va fi alături de președintele ales al SUA Joe Biden și vicepreședintele său, Kamala Harris, în echipa de tranziție de la Casa Albă. Numele său a fost dezvăluit luni, 23 noiembrie, când Biden a prezentat lista membrilor noii administrații noului.

„Sunt în echipa de tranziţie a lui Biden şi dacă preşedintele sau vicepreşedintele Harris îmi va cere să lucrez pentru bolnavii infecţioşi, aş accepta şi aş folosi experienţa acumulată de-a lungul vieţii pentru acest subiect”, a spus Sharon Stone într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush pe postul american Extra.

Vedeta de la Hollywood este foarte implicată în lupta împotriva SIDA de câțiva ani. Actrița lucrează în special cu Anthony Fauci, directorul Institutului American de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și responsabil cu unitatea de criză împotriva Covid-19.

„Asta mă face foarte mândră şi lucrez de mult timp cu dr. Fauci. Am lucrat pentru mai multe lucruri, foarte diferite de Covid. Este un om incredibil. Nivelul său de compasiune, de empatie şi de înţelegere este extraordinar”, a mărturisit ea despre dr. Anthony Fauci.

Stone va primi săptămâna aceasta, la Research in Action Awards 2020, un premiu pentru acest angajament. Şi Fauci, cu care ea colaborează, va fi recompensat la aceeaşi ceremonie pentru activitatea sa.

ARTICOLE SIMILARE

Lino Golden dezamăgit de prieteni înainte de aniversare

Tabu Tabu

Machiajul corect pentru buze perfecte!

realitatea

Ce produse ar trebui sa evite femeile in dieta de zi cu zi

realitatea

Andrea Bocelli critică anularea concertelor lui Plácido Domingo din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Dora Constantinovici

Men in Black are o continuare și reunește cei mai tari actori într-un singur film

Andreea Damian

A fi roman departe de Romania: ce inseamna sa pleci in cautarea visului american

realitatea

Scrie un comentariu