Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit. Anunțul celor doi

Shawn Mendes, în vârstă de 24 de ani, și Camila Cabello, în vârstă de 24, s-au despărțit după mai bine de doi ani de relație. Cei doi și-au anunțat despărțirea pe Instagram, miercuri seară.

„Hei, dragilor! Noi am decis să încheiem relația noastră amoroasă, dar dragostea noastră unul față de celălalt este mai puternică decât a fost vreodată”, este anunțul pe care cei doi l-au postat pe una dintre rețelele de socializare.

„Ne-am început relația ca fiind cei mai buni prieteni și o vom continua ca fiind cei mai buni prieteni. Apreciem sprijinul vostru de la început și de acum înainte”, au mai scris Shawn Mendes și Camila Cabello în mesaj.

Potrivit Fox News, în ziua aceea, cu puțin timp înainte de a face anunțul, Shawn a fost surprins în timp ce își lua cafea, afișând o expresie tristă. Asculta muzică și avea o atitudine rezervată. De asemenea, cu o zi în urmă, Mendes a fost văzut singur la sala de fitness.

Erau buni prieteni înainte de a deveni un cuplu

Cei doi au fost prieteni foarte mulți ani înainte să formeze un cuplu în vara anului 2019. Shawn și Camila s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2014, dar la acea vreme s-a legat doar o prietenie strânsă între cei doi, urmând să devină ceva mai mult peste câțiva ani.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle se joacă cu focul, la fel ca prințesa Diana

Andreea Damian

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Secretele nespuse ale Oanei Sârbu

Tabu Tabu

Fiecare femeie trebuie să vadă noua reclamă a Serenei Williams ca să înțeleagă importanța feminismului

Andreea Damian

O mai tineti minte pe Adina Halas? Uite ce face acum!

Companiile de produse cosmetice și lupta împotriva deșeurilor din plastic

Andreea Damian

Scrie un comentariu