Tabu
PEOPLE Slider

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

De când a renunțat să fie profesoară și a devenit muzician, Sheryl Crow a vândut peste 50 de milioane de albume, a înregistrat o piesă pentru James Bond și a câștigat nouă premii Grammy.

Dincolo de muzică, se ocupă de campanii privind mediul și armele, este o supraviețuitoare a cancerului de sân și mamă adoptivă pentru doi tineri (care au cântat alături de ea la Glastonbury în această vară). Locul ei în top rock este atât de evidentr încât este ciudat că vorbește despre cât de stingheră s-a simțit la începutul carierei. „Am început să cânt atunci când toată muzica era grunge și mă simțeam ca un om fără țară”, spune Crow pentru BBC. „Toată lumea cool asculta Beck, Courtney Love și Kurt [Cobain] și Eddie Vedder”, spune ea. Iar ea ar fi fost izolată undeva într-un colț. În acel colț, a găsit „generația mai veche” – Eric Clapton, Don Henley, Ronnie Wood. Așa că a început să colaboreze cu aceștia.

„Acum îmi place să cânt mai mult decât în primii ani”, spune ea. „Și e destul de amuzant, sunt acele piese precum All I Wanna Do, pe care le-am cântat de 25 de ani, pentru care mă simt extrem de fericită”

 

ARTICOLE SIMILARE

Cu cine s-a relaxat Andreea Marin de Paște

Tabu Tabu

Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19

Andreea Damian

Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Andreea Damian

Câștigurile financiare ale companiei Disney vin de la parcurile tematice și „Regele leu”

realitatea

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Ani grei de închisoare pentru piromanul din Buzău, care și-a incendiat iubita

Andreea Damian

Scrie un comentariu