Home > Slider > Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

De când a renunțat să fie profesoară și a devenit muzician, Sheryl Crow a vândut peste 50 de milioane de albume, a înregistrat o piesă pentru James Bond și a câștigat nouă premii Grammy.

Dincolo de muzică, se ocupă de campanii privind mediul și armele, este o supraviețuitoare a cancerului de sân și mamă adoptivă pentru doi tineri (care au cântat alături de ea la Glastonbury în această vară). Locul ei în top rock este atât de evidentr încât este ciudat că vorbește despre cât de stingheră s-a simțit la începutul carierei. „Am început să cânt atunci când toată muzica era grunge și mă simțeam ca un om fără țară”, spune Crow pentru BBC. „Toată lumea cool asculta Beck, Courtney Love și Kurt [Cobain] și Eddie Vedder”, spune ea. Iar ea ar fi fost izolată undeva într-un colț. În acel colț, a găsit „generația mai veche” – Eric Clapton, Don Henley, Ronnie Wood. Așa că a început să colaboreze cu aceștia.

„Acum îmi place să cânt mai mult decât în primii ani”, spune ea. „Și e destul de amuzant, sunt acele piese precum All I Wanna Do, pe care le-am cântat de 25 de ani, pentru care mă simt extrem de fericită”

 

Articole asemanatoare
Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai
Documentarul „Coachella: 20 de ani în deșert” va fi difuzat pe YouTube (premieră trailer)
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită

Comenteaza acest articol

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

by realitatea   1 min
0