Tabu
Image default
CULTUREFASHIONSlider

Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său

Actorul interpretează un personaj inspirat de tatăl său Jeffrey Craig LaBeouf, care a lucrat ca un clovn rodeo, în filmul semi-autobiografic Honey Boy care va rula în cinematografele lumii din 8 noiembrie.

Shia LaBeouf este dedicat să-și onoreze tatăl prin munca sa de actor – și mai nou, chiar prin garderoba sa. Miercuri, actorul a ieșit în Los Angeles purtând un accesoriu foarte semnificativ – un colier lung cu pandantiv, cu un cadru de culoare roșie și auriea, care încadrează un mic portret al unui clovn pe un fundal albastru și verde. Pictura, creată de scenografa filmului Laurene Alvarado, îl onorează pe tatăl lui LaBeouf, Jeffrey Craig LaBeouf, un fost veterinar din Vietnam, care a lucrat și drept clovn rodeo în copilăria actorului. De asemenea, omagiază noul film semi-autobiografic al vedetei, în vârstă de 33 de ani, Honey Boy, pentru care acesta se va transforma într-un clovn care de fapt este chiar un personaj bazat pe adevărata poveste a tatălui său.

LaBeouf a purtat colierul cu un hanorac galben strălucitor, blugi gri și accesoriul preferat al tuturor, AirPods. Honey Boy, care va apărea în cinematografe din 8 noiembrie, cu LaBeouf în rolul tatălui unui actor tânăr, arată cum se dezvoltă relația complexă a celor doi de-a lungul anilor. Chiar dacă filmul nu reflectă în mod direct viața lui LaBeouf (fiecare personaj are un nume diferit), acesta urmărește oarecum călătoria sa spre succes. LaBeouf, care a scris scenariul, a dezvăluit că tatăl său i-a dat câteva sfaturi regizoriale.

ARTICOLE SIMILARE

Cum și-a cheltuit Delia primii bani din muzică. Cât de bogată este acum artista

Andreea Damian

DOVADA INCONTESTABILĂ A AGRESIUNII. Anamaria Prodan, luată la pumni de Reghecampf – VIDEO ȘOCANT. Momentul în care bărbatul lansează PRIMUL ATACUL

Tabu Tabu

Canicula și efectele sale asupra sănătății

Andreea Damian

Vintage fan: Geanina

realitatea

Sfatul incredibil primit de Kourtney Kardashian pentru a rămâne însărcinată: „Medicul mi-a spus să beau sperma soțului”

Andreea Damian

Simona Halep, intervenție estetică la nici o săptămână de la divorț. Sportiva a arătat rezultatul pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu