Tabu
Image default
CULTUREFASHIONSlider

Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său

Actorul interpretează un personaj inspirat de tatăl său Jeffrey Craig LaBeouf, care a lucrat ca un clovn rodeo, în filmul semi-autobiografic Honey Boy care va rula în cinematografele lumii din 8 noiembrie.

Shia LaBeouf este dedicat să-și onoreze tatăl prin munca sa de actor – și mai nou, chiar prin garderoba sa. Miercuri, actorul a ieșit în Los Angeles purtând un accesoriu foarte semnificativ – un colier lung cu pandantiv, cu un cadru de culoare roșie și auriea, care încadrează un mic portret al unui clovn pe un fundal albastru și verde. Pictura, creată de scenografa filmului Laurene Alvarado, îl onorează pe tatăl lui LaBeouf, Jeffrey Craig LaBeouf, un fost veterinar din Vietnam, care a lucrat și drept clovn rodeo în copilăria actorului. De asemenea, omagiază noul film semi-autobiografic al vedetei, în vârstă de 33 de ani, Honey Boy, pentru care acesta se va transforma într-un clovn care de fapt este chiar un personaj bazat pe adevărata poveste a tatălui său.

LaBeouf a purtat colierul cu un hanorac galben strălucitor, blugi gri și accesoriul preferat al tuturor, AirPods. Honey Boy, care va apărea în cinematografe din 8 noiembrie, cu LaBeouf în rolul tatălui unui actor tânăr, arată cum se dezvoltă relația complexă a celor doi de-a lungul anilor. Chiar dacă filmul nu reflectă în mod direct viața lui LaBeouf (fiecare personaj are un nume diferit), acesta urmărește oarecum călătoria sa spre succes. LaBeouf, care a scris scenariul, a dezvăluit că tatăl său i-a dat câteva sfaturi regizoriale.

ARTICOLE SIMILARE

Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe

Andreea Damian

Topul celor mai valoroase brand-uri din 2013

Victoria Beckham va lansa o linie de rochii de lux

realitatea

Festivalul de film Cinemascop redeschide grădina de vară din Eforie Sud

Andreea Damian

Kate Hudson, Gwyneth Paltrow și Hillary Swank în Elle US noiembrie

realitatea

BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?

realitatea

Scrie un comentariu