Tabu
FASHION

Shop and lounge Molecule-F and Friends

 Molecule-F este primul magazin online din Romania dedicat in exclusivitate designerilor romani.  La inceput de toamna, Molecule-F va invita la un eveniment exclusivist de sales si de prezentare a colectiilor de toamna/iarna ale designerilor romani.

Cine: 109, Ana Alexe, Andreea Badala, Andra Clitan, Cristian Samfira,Fe[male],Silvia Serban,Elena Crisan, Keszeg Agnes, Lady Magpie, Maria Filipescu si prietenii Iris Serban, Diana Nita, Sonia Argint-Ionescu, Ana Wagner, Raluka, Ioana Matei, Mona Velciov, Kuki Constantinescu, Mihaela Tarhuna, Fake a dream, T-shirt Couture.

Cum: Conceptul evenimentului este simplu – o adunare a iubitorilor de design pentru o vizionare a colectiilor FW 2010/2011 ale designerilor romani, dar si pentru o sesiune spectaculoasa de sales, la preturi de designer, a pieselor din colectiile SS2010; totul asezonat cu discutii, cafele de la Illy si un pahar de Campari.

Cand: Sambata, 4 septembrie, ora 12 am pana seara.

Unde: strada Margaritarelor, numarul 7 (din strada Vasile Lascar) Molecule-F and Friends aduce impreuna cele mai relevante nume din designul romanesc al momentului.


ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham are 100 de Birkin bags

realitatea

Comme des Garcons colaborează cu Louis Vuitton

realitatea

Primele imagini din Campania Rykiel pentru H&M

realitatea

Milla Jovovich, imaginea Escada

realitatea

Natalia Vodianova, imaginea unei campanii împotriva SIDA

realitatea

Modelul transexual Lea T poarta rochie Givenchi pe coperta Lurve

realitatea

Scrie un comentariu