Tabu
Image default
FASHION

Shopping de primavară

                                   
Sâmbăta asta, am dat o tură prin magazine, așa…de primăvară.

Nu pot să zic că am rezistat tentațiilor așa că după ceva timp, cardul meu era …“stors”! Åži acum?!?

Am mai intrat totuși în câteva magazine și m-am uitat lung la noile colecții. Åži să vezi ce mi-a trecut prin cap în cabina de probă!

Mă chinuiam să ies dintr-o fustă minunată și să plec acasă, departe de ispite și dintr-o dată mi-a venit să urlu cu disperare: “Nu e drept!!! De ce nu există shopping fără bani???”

Cum ar fi să existe un magazin în care să te duci frumos, să-ți iei tu ce-ți place, și când ieși să nu te întrebe nimeni, nimic. Sau, mă rog, să treci pe la casă – așa e civilizat – dar pe etichetă să scrie 0 lei. Ze-ro! N-ar fi… nemaipomenito-fantastic? Nu mi-ar trebui mai mult de 5 minute, serios! Nici ție, nu?

Ei bine, azi am aflat că se poate! Nu glumesc! Există și e pe bune!

Invenția se numește 5 minute de plăcere și e creată special pentru femei. Funcționează în felul următor: tu trebuie să mănânci câte-un iaurțel savuros în fiecare zi (de parca n-ai face deja asta!) și apoi să intri pe site. Aici!

La sfârșitul săptămânii, ai 5 minute de shopping în magazinul ăla la care visăm toate: fără case de marcat și etichete nesuferite de preț. Trebuie doar să fii hotărâtă și îndemânatică, exact cum ești atunci când nu vrei sa-ți sufle altcineva bluza de mătase albastră pe care ai pus ochii!

Åžtiu că nu mai citești acum și că deja ești pe 5minutedeplacere.ro dar… să-mi continui totuși povestea.

Rămăsesem în cabina de probă. N-am urlat și-am plecat și acasă …dar nu fără fustă, asta n-am putut. Tipic, nu? Acum, când salariul meu e la pastrare în șifonier …mai mănânc un iaurțel și vineri fac shopping!!! Ne vedem acolo!

 

www.yoplait.ro

ARTICOLE SIMILARE

Tamara Mellon părăsește Jimmy Choo

realitatea

Memo-urile Dianei Vreeland recuperate

realitatea

Catalog marca Lippman pentru colecţia de toamnă Louboutin

realitatea

E vremea aprovizionarii de toamna. E vremea pentru JIMMY CHOO!

Au revenit UGG-urile, dar de data aceasta sunt pentru bărbați

Andreea Damian

Supermodele goale pentru D&G Fragrance Anthology

realitatea

Scrie un comentariu