Tabu
lifestyle

Short’s Up, Aventuri Urbane

Vineri, 27 mai, de la ora 20.00, la Atelierul de Productie din capitală, toate scurtmetrajele din programul ShortsUP sunt pline de “Aventuri Urbane”. Familiare sau socante, cu final fericit sau dramatic, filmele vorbesc, timp de două ore, despre Oras. Acesta nu e bun sau rău, el are de toate si oferă cu masură si binele si răul.

Filmul Donde está Kim Basinger (regia Edouard Deluc, Franta, 2009), cu o nominalizare Cesar în palmares, povesteste aventurile a doi frati sositi în Buenos Aires pentru o nuntă. Cum vor face fată provocărilor si ispitelelor argentiniene? Tarantyno (r. Mircea Nestor, 2009) se recomandă ca o poveste românească brutal de comică despre un tânăr “brutal” de neînsemnat.

I Love Luci (r. Colin Kennedy, Marea Britanie, 2010) se laudă cu Prix des Mediatheques la Clermont-Ferrand si alte premii importante. Un el si o ea, o proteză dentară și o bicicletă pierdute pentru a fi regăsite compun o aventură mare într-un oras mic. Iar scurtmetrajul Obras (r. Hendrick Dusollier, Franta, 2004), selectat în peste 135 festivaluri si cu 35 de premii internaționale la activ e o călătorie poetică si grafică în 3D despre Barcelona. Filmul, dintr-un singur cadru, surprinde distrugeri ireversibile si reconstructii care schimbă dramatic orasul. VEZI TRAILER.

Atelierul de Productie e un spatiu underground dedicat artei contemporane si se află pe Splaiul Unirii 160 (statia de metrou Timpuri Noi). Publicul poate cumpăra bilete pentru ShortsUP Aventuri Urbane la eveniment, vineri seara, la pretul de 20 RON. Cei care vin la filmele ShortsUP pot participa, de la 23.00, la un afterparty cu producătorul si DJ-ul londonez RUSS CHIMES. Pentru cei care vin la doar la afterparty, biletele se cumpără separat la intrare tot la pretul de 20 RON.

ShortsUP este un proiect ORICUM dedicat celor mai valoroase scurtmetraje din lume care se materializează prin proiectii lunare de amploare si prin emisiunea săptămânală “Filmul Scurt pe 2”, de la TVR 2. Detalii pe www.shortsup.ro.

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIA si seicul din Dubai!

Madonna, 1,5 milioane de dolari pe apă de cocos

realitatea

CUM ARATA Valentina Pelinel la sala de fitness

Ce voia să spună autorul: Top 10 piese neinteligibile

Britney Spears e din nou în formă: 3 premii Mtv

realitatea

Tara Reid goală în Playboy

realitatea

Scrie un comentariu