Home > Agenda > Show aniversar Zdob si Zdub 20 de ani!

Show aniversar Zdob si Zdub 20 de ani!

Pe 20 noiembrie la Arenele Romane, trupa Zdob si Zdub va sustine un concert aniversar  si va lansa un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music.

Toamna se face vinul, toamna Zdob si Zdub serbeaza ziua de nastere.

Moldovenii vor fi protagonistii unui show de exceptie. Acest concert se va tine pentru toti fanii Zdob si Zdub cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicala a “lautarilor etno-rock”.

Zdubii vor serba jubileul  impreuna cu  invitati speciali – artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii Lidia Scarlat si Igor Dinga.

zdob si zdubMai tineri ca niociodata  Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in retelele iaBilet, Myticket si Eventim (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Diverta, Humanitas, Germanos, Sala Palatului, Carturesti etc.).

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul cu sprijinul MediaPro Music

Articole asemanatoare
ileana lazariuc
Ileana Lazariuc, aniversare secretă în plină pandemie
catrinel menghia
Ce s-a întâmplat în familia lui Catrinel Menghia în Italia
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Cum alegem cel mai frumos cadou pentru copilul nostru?

Comenteaza acest articol

Show aniversar Zdob si Zdub 20 de ani!

by realitatea   1 min
0