Home > Fashion > Puterea feminina in show-ul lui Gareth Pugh / EXCLUSIV Janina Nectara de la Paris Fashion Week

Puterea feminina in show-ul lui Gareth Pugh / EXCLUSIV Janina Nectara de la Paris Fashion Week

Pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2012-2013, Gareth Pugh a imaginat o colecţie plină de dramatism, un tribut la adresa puterii feminine.

Sub o ploaie de confetti negre, modelele au defilat în ţinute sobre, dar pline de expresivitate, celebrând femeia într-o manieră aproape amazoniana.

Primul look – o haină de blană neagră plină de volum, à la Yeti, la care au fost adaugate cizme peste genunchi şi un accesoriu capilar de inspiraţie aztecă, a dat tonul pentru următoarele ţinute în acelaşi stil dur.

În ceea ce priveşte paleta cromatică, designerul s-a orientat, ca intotdeauna, înspre negru şi nuanţe de gri, însă în acest sezon nu s-a rezumat doar la acestea, adăugând tonuri de albastru şi bleu prăfuit.

Blana şi pielea au fost materialele care s-au regăsit în fiecare ţinută, subliniind alura rigidă a colecţiei. Rigiditate chiar moderata daca e sa ne amintim de colectiile sale de debut, insa dozajul s-a dovedit a fi extrem de atragator.

Modelele au defilat în rochii cu umeri sculptaţi în colţuri şi fuste ample cu borduri de blană, rochii scurte din franjuri, cu aer flirty, corsete din piele neagră cu aspect glossy şi siluete fluide, alunecând pe corp.

Exagerarea volumelor, element recurent în colecţiile lui Pugh, a fost de această dată cel mai bine vizibilă în gulerele supradimensionate.

Pentru un boost de dramatism, designerul a adăugat o trenă uneia dintre rochiile prezentate, întărind impresia creată pe parcursul întregului show– femeia modernă drept o forţă sine-qua-non a acestui univers.

JANINA NECTARA la Paris Fashion Week – un proiect Fahionavecpassion.ro , Tabu.ro , Music Channel , Kanal D .

Articole asemanatoare
Interviu: Selah Sue, din nou in Romania: “Eram nesigura pe mine”
Afla ce vedete s-au alaturat campaniei Reward Your Idol!
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!

Comenteaza acest articol

Puterea feminina in show-ul lui Gareth Pugh / EXCLUSIV Janina Nectara de la Paris Fashion Week

by realitatea   1 min
0