Home > Lifestyle > Stiri > Si-a inselat Connect-R fosta iubita cu Misha?

Si-a inselat Connect-R fosta iubita cu Misha?


Connect-R s-a insurat rapid cu Misha, insa multi pun graba  cantaretului pe baza sarcinii cantaretei si nu o pe dragoste fulgeratoare. In plus, apropiatii artistului spun ca acesta ar fi fost si motivul pentru care el s-a despartit de fosta iubita!

“Diana simtea ca se intampla ceva cu relatia lor, chiar de la inceputul anului! De multe ori, i-a reprosat ca nu mai este cel pe care-l cunoscuse cu cinci ani inainte si, cu siguranta, la mijloc era vorba despre o femeie! Basca, erau destui pe langa ea care ii spuneau ca Stefan se intalneste pe ascuns cu o blonda si, daca vrea sa mai ramana cu el, trebuia sa puna piciorul in prag! Asa ca, inainte de ziua ei de nastere, a luat taurul de coarne si i-a aruncat totul in fata lui Connect-R! I-a reprosat lipsa lui de atentie, faptul ca nu se mai vedeau ca inainte si raceala pe care el o afisa de o buna bucata de timp! Cum era normal, el a negat si i-a spus ca totul este doar o inchipuire de a ei! Ba, mai mult, s-au si despartit! Insa, numai cateva zile, pana la aniversarea ei, petrecere de care cantaretul s-a ocupat personal, ca orice barbat indragostit!”, a povestit o prietena a Dianei Georgescu!

Cu toate acestea, la nici o luna de la impacare, Connect-R a iesit public si a anuntat ca s-a despartit de Diana, iar, la o scurta perioada de timp, s-a afisat cu Misha.

Articole asemanatoare
connect-r
Connect-R s-a despărțiți de soție, însă e izolat cu ea și fiica lor
Elena Gheorghe si Connect-R
Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională
Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!
Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

Comenteaza acest articol

Si-a inselat Connect-R fosta iubita cu Misha?

by   1 min
0