Home > Sex-Relatii > Şi-au schimbat sexul ca să fie împreună

Şi-au schimbat sexul ca să fie împreună

Arin, de 16 ani, s-a născut fată, acum e băiat. Katie, de 18 ani, s-a născut băiat, acum e fată

Katie Hill, de 18 ani, a fost timp de 15 ani Luke, fiul unui colonel din Marina americană. A visat dintotdeauna să se joace cu păpuşile, să aibă sâni şi să alăpteze. Cu greu părinţii lui au acceptat ca adolescentul să înceapă tratamentul hormonal la 15 ani. I-au promis că la 18 ani, chiar de ziua lui de naştere, îi vor „monta” şi sexul feminin. Ceea ce au şi făcut.

Însă Katie se integra greu de tot în societatea care o voia… Luke. Aşa se face că a ajuns la un psihiatru din Tulsa, Oklahoma, pentru consiliere. Tot aici ajunsese şi Arin Andrews, un puşti de 16 ani, care avea crize de nervi pentru că lumea îl striga… Emerald, pe numele de fată. Arin încă nu ajunsese să îşi pună organe sexuale masculine, însă ştia că într-o bună zi va fi băiat. „A fost dragoste la prima vedere. Am văzut un tânăr arătos şi simpatic. M-am îndrăgostit imediat. Ne înţelegem perfect pentru că amândoi ştim prin ce am trecut în copilărie”, a declarat Katie Hill pentru Daily Mail.

Luke Hill (n.a. devenit Katie) a făcut tratament cu estrogen timp de trei ani pentru ca organismul masculin să se feminizeze. Odată încheiat, şi-a putut extirpa penisul şi crea chirurgical un sex feminin. Emerald Andrews a început tratamentul hormonal cu testosteron la 14 ani şi speră să ajungă „bărbat” tot la 18 ani, când îi va fi montat un alt sex.


Loading...

Comenteaza acest articol

Şi-au schimbat sexul ca să fie împreună

by   1 min
0