Home > Lifestyle > Stiri > “Si-au vandut vedeta, pe NICOLETA LUCIU!” Cine acuza

“Si-au vandut vedeta, pe NICOLETA LUCIU!” Cine acuza

Peter Imre, nașul de cununie al Nicoletei Luciu și al lui  Zsolt Csergo, a atacat dur trustul Media Pro, care, în viziunea lui ”și-a vândut  vedeta”. Peter Imre a atacat dur jurnaliștii care au decis să publice filmulețul cu  Zsolt și Kinga, înregistrat pe iahtul personal al soțului Nicoletei Luciu.

“Vânătoarea de bani și de audiență a lui Sârbu este incredibilă. Până unde  poate să meargă? Un proprietar de trust de presă își vinde vedeta. Nicoleta a  lucrat ani de zile și a lucrează  la acest trust și a fost vândută.  Nicoleta a mers a doua zi la antrenamente, pentru o emisiune a acestui trust.  Pentru audiență au vândut mama a patru copii. Înregistrarea este una cât se  poate de interpretabilă. Dacă este așa cum se spune și Zsolt avea o relație de  ani de zile cu acea femeie, cum de acești paparazzi nu au surprins nimic până acum”, a declarat Petre Imre la România Tv.

Căsnicia Nicoletei Luciu și a lui Zsolt Csergo trece prin grele încercări,  după ce în presă au apărut imagini în care omul de afaceri se sărută cu  instructoarea de finess Kinga Sebestyen, pe care, mai apoi, o lovește.


Mai mult: Peter Imre, nașul Nicoletei Luciu, ATAC DUR la trustul PRO: ”Este inadmisibil! Și-au vândut vedeta, mamă a patru copii” – Vedete de la noi | Libertatea.ro
Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

Comenteaza acest articol

“Si-au vandut vedeta, pe NICOLETA LUCIU!” Cine acuza

by realitatea   1 min
0