Home > Agenda > Si “cel mai mizerabil om de televiziune” e…

Si “cel mai mizerabil om de televiziune” e…

“Posturile românești de televiziune au ajuns tomberoane vizuale în care defilează toate formele de mizerie, prostie și mârlănie umană”, spun realizatorii unui sondaj realizat pe internet

Titlul pentru “cel mai mizerabil om de televiziune” a fost câştigat de Mircea Badea, anunţă evz.ro citând un sondaj realizat de  site-ul   reactii.ro, care a realizat un clasament pe baza voturilor acordate de utilizatori.

La peste 400 de voturi diferenţă în urma realizatorului de la “În gura presei”, pe locul doi în acelaşi top, se află Radu Banciu, iar la mare distanță se clasează Mihai Gâdea, directorul de la Antena 3 şi realizatorul “Sinteza zilei”.

Votanţii au fost invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la cel mai “mizerabil om de televiziune”, principalul argument invocat de autorul sondajului fiind că în goana după “rating”, “posturile românești de televiziune au ajuns tomberoane vizuale în care defilează toate formele de mizerie, prostie și mârlănie umană”.

Următorii pe listă, după Mircea Badea, Radu Banciu şi Mihai Gâdea, sunt  Cătălin Măruță (Pro TV), Robert Turcescu (b1), Dan Capatos (Antena 1) şi Simona Gherghe (Antena 1).

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
TOP 5 Bancuri despre ALEGERI
MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”
Scandal cu MIRCEA BADEA = Multi bani pierduti de Antena 3

Loading...

Comenteaza acest articol

Si “cel mai mizerabil om de televiziune” e…

by   1 min
0