Tabu
Image default
BEAUTY

Și părul are nevoie de protecție vara

Razele ultraviolete pot afecta structura internă proteică a firului de păr și melanina, responsabilă de culoarea lui. Pentru a vă pastra părul sănătos și strălucitor, respectați următoarele reguli:

Acoperiți-vă capul cu o pălărie

Este cea mai simplă și eficientă metodă de a păstra părul nedegradat. Optați pentru pălării cu boruri largi, care acoperă șuvițele de păr cât mai bine.

Utilizați UV pentru păr

Căutați produse speciale pentru expunerea la soare. Experții le recomandă pe cele ce conțin filtre împotriva razelor UVA și UVB, dar și ingrediente cu rol de hrănire a firului.

Intensificați îngrijirea

Recurgeți la tratamente ce refac firul de păr, cât mai curând după expunerea la soare. Începeți cu un șampon cu proteine de grâu și filtre UV.

Șamponați mai puțin

Unii specialiști susțin că șamponatul zilnic, în perioadele de vară, este dăunător părului, întrucât înlătură uleiurile naturale, menite să vă protejeze.

Dacă obișnuiești să te vopsești, deci să intervii chimic asupra șuvițelor, îți recomandăm game de îngrijire care protejează și hidratează firele de păr. Deci nu este rău să alegi, pe timp de vară, un șampon și un balsam pentru stimularea culorii.

Ideal ar fi, bineînțeles, să iei o pauză de la schimbările cromatice radicale și să-ți orientezi atenția mai degrabă către o tunsoare de efect – vârfurile, de exemplu, trebuie tunse neapărat odată cu venirea verii.

ARTICOLE SIMILARE

Dragostea nu e un cliseu, daca tu nu o transformi intr-unul

Revitalift tine timpul in loc!

realitatea

Vedete seduse de parfumurile lui Sergio Momo

Culori pasionale pentru unghiile tale

realitatea

Cascade, parfumul-bijuterie de la Chopard

realitatea

Dieta secreta a Biancai Rus! Isi mentine silueta cu… slanina

Scrie un comentariu