Home > Slider > Sia, gest impresionant: a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un magazin de Ziua Recunoștinței

Sia, gest impresionant: a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un magazin de Ziua Recunoștinței

sia

Gest impresionant făcut de cântăreața pop de origine australiană! Sia a înduioșat pe mulți după ce a plătit cumpărăturile celor care se pregăteau de Ziua Recunoștinței în Palm Springs.

S-a dat drept o câștigătoare la loto, pe nume Cici, și a achitat tot ce și-au cumpărat clienții din două magazine.

Sia, care în general își ascunde fața cu o serie de peruci în timpul spectacolelor, a fost filmată și fotografiată fără acoperire de câțiva oameni în timp ce făcea aceste acte de caritate. Înregistrările au devenit virale pe rețelele de socializare.

Într-un videoclip se prezintă simplu Cici, în loc să atragă atenția asupra faptului că e vedetă internațională, care are în palmares numeroase premii muzicale și hituri. Cei care au fost martori la aceste scene spun că Sia alerga de la un casier la altul pentru a plăti cât mai multe cumpărături cu cardul ei.

„Plătesc cu cardul meu și atunci va fi distractiv pentru că este Ziua Recunoștinței.“, i-ar fi spus artista unei mame cu un copil în cărucior. O altă femeie i-a dăruit Siei un buchet de flori în semn de mulțumire. Zeci de utilizatori de pe Twitter au apreciat actele ei de generozitate.

Având în vedere că Sia apare rar în public, fără celebra ei perucă, a reușit să-și păstreze acoperirea, până când cineva a dat-o în vileag. Un altul a spus că nici măcar nu a recunoscut-o pe Sia până când „Facebook i-a spus mamei mele că este doar Sia”.


Sia, gest impresionant: a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un magazin de Ziua Recunoștinței

by Andreea Damian   1 min
1