Home > beauty > Silueta ideală – Trucurile celor mai bine cotate modele

Silueta ideală – Trucurile celor mai bine cotate modele

Cu toate știm că o siluetă frumoasă este rezultatul unei alimentații sănătoase la care adăugăm și sport. Însă modele dau impresia că e atât de simplu să ai proporțiile ideale, de parcă au găsit secretul într-o cutie specială a Pandorei. Se pare că nu se înfometează așa cum se crede, iar secretul lor este echilibrul, după cum publică Vogue.co.uk

Miranda Kerr încearcă să aibă mereu un stil de viață sănătos. De mică a făcut gimnatică, câțiva ani chiar și yoga, pentru că e sigură de faptul că un corp frumos se clădește prin sport. În plus, este foarte atentă și la alimentație.

”Încerc să am o dietă organică și să fiu mereu hidratată cu ajutorul apei alcaline.”

În schimb, Rosie Huntington-Whiteley nu este fanul dietelor, dar are un alt secret.

Eu nu apelez la dietele pretențioase. Îmi place să păstrez lucrurile simple. Am crescut la fermă, deci, dacă vreau să mă detoxifiez sau să slăbesc sau să mănânc mai ușor, elimin din carbohidrați și din zaharurile rafinate. Așa că, sfatul meu pentru a mânca bine: nimic extrem.”

Doutzen Kroes nu are un nutriționist personal, pentru că mama ei are acest rol dintotdeauna.

”Când sunt cu mama mea, sunt fericită și sănătoasă. Mereu m-a învățat cum să mănânc sănătos. Ea gătește alimente din propria grădină, care sunt organice. Crescând în partea de nord a Olandei, am avut o dietă sănătoasă și echilibrată. Când călătoresc, nu prea am șansa să mănânc sânătos, așa că încerc să merg acasă pentru o săptămână și jumătate, din când în când.”

Frumoasa Natalia Vodianova știe că modelele de succes nu trebuie să fie doar slabe, ci și sănătoase.

”Singura dietă pe care am ținut-o este cea în funcție de grupa sanguină – o urmez deja de cinci ani”, dezvăluie modelul. ”Cele mai mari contracte merg la fetele care sunt sănătoase – trebuie să aibă o anumită strălucire în privire și nu poți masca asta, dacă nu ești sănătoasă”, a mai adăugat Natalia.

Codie Young
preferă fructele în alimentație și mersul pe jos ca sport de întreținere.

”Ca sport, sunt norocoasă că îmi place să merg mult pe jos. Merg pe jos de la și către locațiile unde am de lucru în Paris și atunci când pot îmi place să alerg și să fac yoga.”

Secretul frumoasei Lily Cole este alimentația.

”Mă simt bine atunci când evit grâul, brânzeturile și zahărul, dar fac regulat excepții.”

Irina Shayk sfidează toate miturile cunoscute despre faptul că modelele se înfometează.

”Beau foarte multă apă, da nu apelez la diete. Oamenii au această părere că modelele nu mănâncă – s-ar răzgândi imediat dacă m-ar vedea într-un restaurant.”, a declarat modelul. ”Mănânc înghețată și tort, dar e o chestiune de echilibru. Dacă mănânc ceva de genul acesta, mă simt mai bine după, dacă petrec câteva ore la sală.”, a adăugat Irina.

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
sport
5 lucruri de care să ţii cont dacă faci sport acasă (P)
Simți că amorțești în fața televizorului? Iată câteva mișcări care să te destindă!
dieta
Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători
dieta
Dieta care inversează procesul de îmbătrânire

Comenteaza acest articol

Silueta ideală – Trucurile celor mai bine cotate modele

by   2 min
0