Home > beauty > Cum isi mentine silueta MISS FACEBOOK / Arde calorii in dormitor!

Cum isi mentine silueta MISS FACEBOOK / Arde calorii in dormitor!

Iulia Mladin, câştigătoarea titlului de Miss Facebook, s-a făcut cunoscută gratie pictorialelor incendiare pe care le-a realizat, în care şi-a afişat silueta provocatoare. Tanara a a dezvăluit recent care e secretul prin care îşi menţine trupul în formă.
Iulia Mladin a mărturisit că nu ţine o dietă sctrictă şi că nu se abţine nici de la dulciuri, însă secretul ei este că face multă mişcare. Ea susţine că pentru a-şi menţine silueta face spinning, pilates şi stă ore întregi în sala de sport, însă recunoaşte că mai arde din calorii şi în dormitor. Astfel, aceasta a fost surprinsă la o sală de fitness din zona pietei Ion Mihalache din Capitală,  unde lucra de zor pentru a-şi pune şi mai mult în evidenţă trupul. Astfel, Iulia a alergat pe bandă, a pedalat la bicicleta speciala şi a făcut orice exerciţiu cu zâmbetul pe buze, mândră pe semne că îşi va putea etala astfel fără nici o reţinere talia la evenimentele mondene din Capitală.
Articole asemanatoare
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?
corp
Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp
Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO

7 Responses

  1. valentin

    Iulia are multe alte calitati,iar silueta de invidiat pe care si-o mentine cu atita “truda” ii completeaza frumos imaginea.Stiam de pe wall-ul ei ca aproape zilnic “trage de fiare” la Bamboo Fitness Club,o locatie superba care se potriveste cu ambitiile ei.O felicit si ii urez mult succes in cariera,si sa nu uite ca admiratorii ei asteapta sa le dezvaluie si alte “secrete” din “laboratorul” frumusetii :))

  2. Andrada

    Doamne, ce titlu tendentios!!!- “Arde calorii in dormitor” :)) :)) Corect, domnisoara! Iulia este posesoarea unei biciclete de gimnastica, al carei loc este chiar in dormitor :)) asta da sursa exacta! :))

Comenteaza acest articol

Cum isi mentine silueta MISS FACEBOOK / Arde calorii in dormitor!

by   1 min
7