Home > Lifestyle > Stiri > SILVANA BRAGARU este cea mai tare bomba-sexy din Germania!

SILVANA BRAGARU este cea mai tare bomba-sexy din Germania!

Cea mai tare bombă-sexy din Germani, românca Silvana Brăgaru (27 de ani), fotomodel de succes în ţara adoptivă, se declară independentă financiar şi îşi permite să cheltuiască mii de euro lunar pe haine. Stabilită de 6 ani la Nurenberg, bruneta a declarat că nu s-ar mai întoarce definitiv în România, căci în ţara sa de adopţie este o răsfăţată.
Din ospătăriţa sexy care lucra într-un restaurant din Nurenberg, Silvana a devenit peste noapte o mare vedetă a Germaniei, fiind curtată de numeroşi milionari nemţi, care visau la nurii ei. Norocul i-a surâs în 2009, atunci când românca a fost desemnată “cea mai tare fată de la pagina 1”, vestita rubrică a ziarului Bild, care a făcut celebre mai multe fete frumoase. Acum, focoasa gorjeancă este un fotomodel bine cotat, care bifează lunar pictoriale sexy în Germania, dar şi în Elveţia, şi în Italia.
“În Playboy am pozat de două ori, o dată pentru ediţia din Germania, care mi-a dedicat opt pagini şi o dată pentru cea din România. Recent, am pozat în Elveţia pentru un calendar, împreună cu alte 11 modele din Europa. Pot să mă declar independentă din punct de vedere financiar, niciodată nu am stat pe spinarea altora. Cei mai mulţi bani îi dau pe haine, marea mea pasiune. Cred că lunar cheltuiesc câteva mii de euro pentru garderoba mea”, a declarat Silvana pentru Libertatea.
Deşi cei mai bogaţi afacerişti nemţi fac coadă la uşa ei, inima Silvanei este dăruită, de patru ani, unui bărbat cu care are mari planuri de viitor: “Locuim împreună. Sunt uşor vulnerabilă, când sunt într-o relaţie cu un bărbat nu mai contează ceilalţi”. Şi dacă vă întrebaţi care este secretul siluetei sale de invidiat, ei bine, Silvana spune că sportul o menţine în formă. “Am 1,75 m şi 61 kg. Merg de patru ori la sală. Diete nu ţin, mănânc cam orice doresc, dar mă abţin de la dulciuri”. De locuit înapoi în România nici nu poate fi vorba. “Aici este deja casa mea. Vorbesc bine germana, mama mea este aici, cu mine, am o carieră şi mulţi prieteni. Tata a rămas în România de când a divorţat de mama, în ’84, dar vine şi el pe aici”, a mai povestit Silvana.

Mai mult: Silvana Brăgaru, bomba-sexy care i-a dat gata pe milionarii nemţi: “Niciodată n-am trăit pe spinarea altora!” | EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Cindy Crawford, pe coperta Vogue, la 42 de ani

Comenteaza acest articol

SILVANA BRAGARU este cea mai tare bomba-sexy din Germania!

by   1 min
0