Home > Fără categorie > SILVIA CHIFIRIUC: “Nu-s vinovata de divortul lui PETRE ROMAN!”

SILVIA CHIFIRIUC: “Nu-s vinovata de divortul lui PETRE ROMAN!”

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a revenit în muzică. După o pauză de câțiva ani, soția fostului premier al României a decis să-și relanseze cariera și va lansa un album muzical zilele viitoare.
“Numele meu de scenă este Silvia Chifiriuc, dar după ce cobor de pe scenă sunt Silvia Roman. Eu sunt omul căruia nu îi place să stea, sunt foarte activă și am spus că după ce va crește Petrus și va merge la grădiniță o să-mi reiau activitatea. Petre (n.r- Petre Roman, soțul ei) mă întreba tot timpul: ‘Dar tu nu mai ai de gând să faci ceva cu muzica ta? Cântă fată, dacă îți place!’. Așa mi-a zis”, a spus Silvia Chifiriuc, luni, în emisiunea “Happy Hour”, de la Pro TV.
“Nu sunt vinovată de divorțul lui Petre”.
Considerată de mulți vinovată pentru distrugerea căsniciei lui Petre Roman cu Mioara Roman, Silvia Chifiriuc a rupt tăcerea și a spus că nu se consideră responsabilă de eșecul primului mariaj al actualului ei soț.
“Nu mă așteptam ca totul să ia o așa amploare și să fiu atacată din toate părțile. Astea au trecut, nu mai contează acum. S-au spus multe lucruri neadevărate, foarte urâte… . Nu m-a deranjat niciodată că am fost considerată vinovată de divorțul lui Petre Roman, eu nu am determinat această ruptură. Așa a fost să se întâmple. (…) Dumnezeun m-a binecuvântat cu un copil minunat, este bucuria vieții mele, și nu pot să spun nu unui alt copil. Dacă o fi să fie să avem un alt copil, de ce nu? M-am rugat mult pentru acest copil, pentru liniștea din familia mea și mă rog în continuare, pentru că rugăciunea înseamnă baza vieții noastre”, a spus Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc (39 ani) și Petre Roman (66 ani) s-au căsătorit în 2009, anul în care au devenit și părinții unui băiețel care a primit numele Petrus. Petre Roman a mai fost însurat cu Mioara Roman, de care a divorțat în 2007, după mai bine de 32 de ani de căsnicie. Inaintea relatiei cu Petre Roman, Silvia a locuit o perioada cu actorul Jean Constantin.

Mai mult: Silvia Chifiriuc: “NU m-a DERANJAT NICIODATĂ că am fost considerată VINOVATĂ de DIVORȚUL lui Petre Roman” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

SILVIA CHIFIRIUC: “Nu-s vinovata de divortul lui PETRE ROMAN!”

by   1 min
0