Home > Lifestyle > Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»

Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu sunt divorţaţi. Cei doi îşi pot schimba statutul marital abia pe 11 septembrie, când are loc înfăţişarea la apelul făcut de Adriana pentru a anula ultima sentinţă a divorţului de Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu (39 ani) şi Silviu Prigoană (49 ani) sunt încă soţ şi soţie. Divorţul celor doi s-a pronunţat pe 23 ianuarie, însă sentinţa de divorţ au primit-o prin poştă abia în luna aprilie. Însă cei doi aveau posibilitatea ca timp de 30 de zile să se răzgândească şi să facă Apel pentru anularea hotărârii, ceea ce, într-un final s-a şi întâmplat.

Aşa se face că Apelul a fost făcut chiar de Adriana, să-i dovedească lui Prigoană că încă îl iubeşte. Cei doi au revenit la sentimente mai bune la începutul lunii mai, când s-au şi împăcat şi au sărbătorit Paştele împreună. În urma Apelului făcut de Adriana, instanţa a stabilit o nouă înfăţişare în procesul lor de divorţ pe 11 septembrie.

Faptul că ei încă mai sunt căsătoriţi este confirmat şi de Silviu Prigoană, cel care a şi introdus acţiunea de divorţ în septembrie anul trecut, după ce Adriana părăsise în august domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), pe fondul unor certuri. „Cum să ne recăsătorim când noi suntem încă soţ şi soţie?”, a declarat omul de afaceri.

Articole asemanatoare
Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!
Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”
Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”
Răduleasca i-ar da ÎN CAP CU TIGAIA lui Bahmu: “Arză-o-ar focu!”

Comenteaza acest articol

Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»

by   1 min
0