Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul

Simona Halep a dat vestea marţi, la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open. Sportiva se va căsători cu Toni Iuruc săptămâna viitoare.

Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație din vara lui 2019. Cei doi au început să se afișeze împreună fără menajamente și s-a vorbit de nuntă de ceva vreme, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile.

Presa a relatat că Simona Halep s-ar fi logodit la finalul lui 2019 cu iubitul său Toni Iuruc şi ar fi stabilit şi data viitoarei căsătorii pentru septembrie 2020. Știrea a fost dezmințită de Simona Halep, pe rețelele sociale, în noiembrie 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Aplicarea gelului dezinfectant | Cele cinci greșeli pe care le face toată lumea

Andreea Damian

Cum arată cea mai scumpă casă din lume. Costă jumătate de miliard de dolari. FOTO

Andreea Damian

Selly a împlinit 19 ani! Cum a petrecut cel mai cunoscut vlogger?

Tabu Tabu

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în public așa cum nu i-ați mai văzut vreodată

Tabu Tabu

Foto! Catrinel Merlon Menghia face mișcare la domiciliu

Tabu Tabu

MET GALA 2021 | Cele mai bune momente de modă

Andreea Damian

Scrie un comentariu