Home > Lifestyle > SIMONA HALEP are nevoie de un … / Adevarul despre primul ei iubit!

SIMONA HALEP are nevoie de un … / Adevarul despre primul ei iubit!

Simona Halep (22 de ani), locul 2 WTA, a terminat în picaj sezonul, fiind eliminată în turul 3 la US Open, dar rămâne singura speranță a României la câștigarea unui turneu de Mare Șlem. Fata din Constanța a fost la doar un meci de titlu la Roland Garros (Paris, Franța), când a pierdut împotriva rusoaicei Maria Șarapova (27 de ani). Acasă, primul ei antrenor, Ioan Stan (69 de ani), rămâne în relații glaciale cu familia celei mai în formă sportive de la noi, care spre deosebire de colega Sorana Cîrstea (intrată într-o relație cu jucătorul columbian Santiago Giraldo), preferă să nu se implice într-o relație.

Stan a acuzat faptul că familia neagă că el ar fi antrenat-o, motivând că aceştia s-ar speria de perspectiva ca tehnicianul să nu ceară ceva bani din averea strânsă până acum de Simona. Tehnicianul a vorbit și despre viața intimă a fostei sale eleve, confirmând verdictul dat de un specialist consultat de SportNews.ro, Keren Rosner, care crede că Simona are nevoie de un iubit. AICI, analiza psihologului psihoterapeut.

SportNews.ro: Domnule Stan, ce s-a întâmplat după ce aţi făcut acele dezvăluiri despre Simona Halep? (n.r. – SportNews.ro v-a prezentat, pe 20 mai, reacţia dură a tehnicianului la adresa familiei celei mai în vogă sportive din România) Ioan Stan: Nu vreau să mai spun nimic despre Simona, nu ştiu nici acum de ce îi deranjază atât de mult că spun ce spun. Nu vreau să mă cert cu machedonii.

V-au contactat după materialul apărut? Nu ei, dar am mai vorbit cu machedoni care mi-au transmis că nu e bine să mai pomenesc ceva despre Simona. Şi gata!

Vă este frică? Nu, nu are de ce să-mi fie teamă. Dar nu mai vreau. Eu am meritele mele, nu pot să spun că ştiam de atunci că va ajunge numărul 4 în lume, dar totuşi am meritele mele. De atunci am învăţat-o pe Simona loviturile cele mai bune. Drive-voley-ul l-a învăţat de la mine… Acestea sunt loviturile ei câştigătoare din ziua de azi.

”Îi luam 200.000 de mii (20 de lei pe şedinţă) pe sedinţă, jumătate din preţul pieţei. Nu mă aruncam la bani, de aceea eram foarte căutat. Nu ştiu dacă mi-am recuperat toţi banii de la elevi, dar de la familia Halep i-am luat pe toţi, erau foarte corecţi din punctul ăsta de vedere”, ne-a mai declarat Ion Stan. Fostul antrenor al Simonei Halep este foarte supărat că nu a primit nici măcar un tricou de la numărul 2 WTA.

Când v-aţi întâlnit ultima oară cu Simona? Acum un an şi jumătate. Vrei să îţi spun ce mi-a adus când ne-am întâlnit? Ai crede că unui fost antrenor îi aduci un tricou, o pereche de adidaşi…

Ce v-a adus până la urmă? Mi-a adus o sticlă cu coniac, din ăla românesc. Nu m-am supărat pe ea, dar nu asta îi aduci unui fost antrenor.

Dacă familia Halep v-ar oferi 100.oo0 de euro, i-aţi lua? Sigur că da, normal, îi merit. Am spus da, doar pentru că ştiu că asta nu se va întâmpla niciodată.

“Nu i-a convenit că fata avea o relaţie cu antrenorul ei”

Despre viaţa ei personală v-a vorbit vreodată? Nu prea am vorbit despre aşa ceva.

Dar dumneavoastră nu ştiţi dacă are vreun iubit? Nu ştiu de vreun iubit, ştiu doar că familia ei o ţine din scurt şi are grijă să nu se apropie cineva de ea prea mult. Când nu merg părinţii cu ea la turnee, se deplasează fratele ei. Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Adrian Marcu). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.

“Nu ştiu cine a luat decizia”

Antrenorul care a pregătit-o pe Simona Halep înainte de Adrian Marcu se numeşte Andrei Mlendea (29 de ani). E un fost modest jucător de tenis şi a fost alături de Simona Halep la cele mai mari rezultate din cariera ei de până acum. Relaţia dintre Andrei şi Simona Halep a luat sfârşit chiar înainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), când a fost anunţat de familia sportivei că nu mai vor să continue colaborarea şi că noul antrenor va fi Adrian Marcu. În pofida apelurilor și SMS-urilor, Mlendea, acum antrenor al sârboaici Jelena Jankovici, a refuzat să facă vreun comentariu.

“Pur şi simplu, asta a fost alegerea ei. Mă aflam la Indian Wells, atunci când m-a anunţat că vine Adrian Marcu. Nu ştiu cu cine a luat decizia, poate împreună cu Virginia Ruzici (n.r. – managerul Simonei), împreună cu părinţii sau ea singură. Adrian Marcu a venit în timpul turneului, după care ea a câştigat la New Haven împreună cu amândoi. Am mers la US Open, după care ne-am întors acasă, urmând Tokyo, Beijing, apoi ne-am oprit colaborarea”, a declarat Andrei Mlendea (fost antrenor al Simonei Halep), în octombrie 2013.

Antrenorul a prezentat în apărarea lui caietele în care sunt trecute toate datele antrenamentelor susţinute de aceasta şi în care sunt încercuite şedinţele făcute exclusiv cu ea, lucruri care demonstrează că Simona i-a fost elevă. În plus, Stan ne-a arătat şi un SMS de la Simona, cu mesajul: “Vă mulţumesc, domnule profesor. Am ajuns pe locul 10 şi datorită dumneavostră! Multă sănătate!”.

Articole asemanatoare
simona halep
Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul
Simona Halep
Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor

Comenteaza acest articol

SIMONA HALEP are nevoie de un … / Adevarul despre primul ei iubit!

by   3 min
0