Home > Lifestyle > SIMONA HALEP: Cine e barbatul care i-a dat un milion de euro si un Porsche rosu!

SIMONA HALEP: Cine e barbatul care i-a dat un milion de euro si un Porsche rosu!

Simona Halep nu mai este singura, cel putin nu pe piata de advertising, unde, in ciuda locului 3 mondial pe care il detine in clasamentul WTA, statea foarte modest la capitolul castiguri din marketing. Lucruile, insa, s-au schimbat rasical! Simona a obtinut deja 3 contracte mari de cand a semnat cu noul sau manager.

Ion Tiriac este noul manager al Simonei Halep, anunta ziarul Adevarul. Acesta si-a intrat in rol de ceva timp insa anuntul nu a fost facut oficial de niciuna dintre parti. Colaborarea dintre cei doi a dus la semnarea contractului cu Dedeman, de 500.000 de euro, mutare intermediata de unul dintre specialistii lui Tiriac.

De asemenea, afaceristul roman i-a intermediat Simonei conexiunea cu doua companii germane, Adidas si Porsche. Simona a fost vazuta in ultima perioada promovand cele doua branduri, dupa ce a primit un Porsche 911 rosu iar apoi s-a pozat cu echipamentul Adidas al lui Real Madrid, pentru ca la o zi dupa sa anunte prima sedinta foto cu compania de haine sportive.

 Intelegerea lui Tiriac cu Simona nu ii afecteaza acesteia relatiile cu Virginia Ruzici, cea care este in mod oficial agentul jucatoarei, aceasta urmand sa isi pastreze atributiunile pe parte sportiva.

Ce intelegeri a obtinut Simona in urma colaborarii cu Ion Tiriac:

– a semnat un contract de sponsorizare cu Dedeman: 500.000 de euro

– a semnat un contract de sponsorizare cu Adidas: 1.000.000 de euro

– a primit un Porsche 911 din partea Porsche Romania, in valoare de 130.000 de euro

Articole asemanatoare
#OriginalSuperstar Film
Află cine a câștigat finala “Câștigă cu Martini un Porsche Carrera 911”
Câştigă un Porsche 911 cu MARTINI®
Adidas Originals+Vespa=LOVE

Loading...

Comenteaza acest articol

SIMONA HALEP: Cine e barbatul care i-a dat un milion de euro si un Porsche rosu!

by   1 min
0