Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Simona Halep, criticată după ce a scăpat de coronavirus

Cunoscuta sportivă a scăpat de CoVid19 după două săptămâni de izolare. Simona Halep și-a anunțat prietenii virtuali că a scăpat de coronavirus și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu doctorii de la spitalul Matei Bals acolo unde a fost internată, cărora le-a mulțumit.
“Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus” a scris tenismena Simona Halep după ce a scăpat de temutul virus. Unii au felicitat-o însă cei mai mulți i-au comentat negativ lîngă fotografia cu medicii respectivi.

Simona-Halep Pentru că cei mai mulți cred în conspirații și cred că Simona a fost plătită că să spună că a fost infectată cu temutul virus și că a fost plătită regește. Sportiva ar fi contactat virusul de la iubitul ei, Toni Iuruc, care ar fi fost depistat pozitiv, pe 27 octombrie. Simona a fost diagnosticată cu COVID-19 la aproximativ două luni după ce a ales să nu participe la US Open tocmai din cauza temerilor sale de a nu contacta acest virus. La 10 zile de aflarea infectării, sportiva româncă a anunțat pe Twitter că s-a videcat: “100% rafacuta”, a scris îndrăgita sportivă care s-a pozat cu medicii de acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Delia a avut parte de primul concert după izolare cu casa închisă

Tabu Tabu

Burgerii, fructele, pâinea: cele 10 alimente pe care ar trebui să le cumperi doar dacă sunt organice

realitatea

Cum se relaxează Vlad Gherman după ce a fost criticat de fani

Tabu Tabu

Alegeți lenjerii de pat de calitate, pentru a avea un somn de noapte cu adevărat bun!

realitatea

Gala Premiilor Gopo, LIVE, online. Unde poți vedea în direct decernarea „Oscarurilor românești”

Andreea Damian

Dolce & Gabbana și-a prezentat campania de toamnă-iarnă plină de zâmbete și tendințe ale modei

Andreea Damian

Scrie un comentariu