Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Simona Halep, criticată după ce a scăpat de coronavirus

Cunoscuta sportivă a scăpat de CoVid19 după două săptămâni de izolare. Simona Halep și-a anunțat prietenii virtuali că a scăpat de coronavirus și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu doctorii de la spitalul Matei Bals acolo unde a fost internată, cărora le-a mulțumit.
“Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus” a scris tenismena Simona Halep după ce a scăpat de temutul virus. Unii au felicitat-o însă cei mai mulți i-au comentat negativ lîngă fotografia cu medicii respectivi.

Simona-Halep Pentru că cei mai mulți cred în conspirații și cred că Simona a fost plătită că să spună că a fost infectată cu temutul virus și că a fost plătită regește. Sportiva ar fi contactat virusul de la iubitul ei, Toni Iuruc, care ar fi fost depistat pozitiv, pe 27 octombrie. Simona a fost diagnosticată cu COVID-19 la aproximativ două luni după ce a ales să nu participe la US Open tocmai din cauza temerilor sale de a nu contacta acest virus. La 10 zile de aflarea infectării, sportiva româncă a anunțat pe Twitter că s-a videcat: “100% rafacuta”, a scris îndrăgita sportivă care s-a pozat cu medicii de acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Afla de ce trebuie sa renunti la junk food si cum o poti inlocui

realitatea

Ce se poate întâmpla dacă tragi apa fără să lași jos capacul de la toaletă

Andreea Damian

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

realitatea

Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista

Tabu Tabu

Ce matinal e Mihai Morar chiar și în vacanță

Tabu Tabu

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți. Fotomodelul a publicat pe Instagram prima poză cu fetița

Andreea Damian

Scrie un comentariu