Tabu
Image default
PEOPLESlider

Simona Halep, criticată după ce a scăpat de coronavirus

Cunoscuta sportivă a scăpat de CoVid19 după două săptămâni de izolare. Simona Halep și-a anunțat prietenii virtuali că a scăpat de coronavirus și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu doctorii de la spitalul Matei Bals acolo unde a fost internată, cărora le-a mulțumit.
“Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus” a scris tenismena Simona Halep după ce a scăpat de temutul virus. Unii au felicitat-o însă cei mai mulți i-au comentat negativ lîngă fotografia cu medicii respectivi.

Simona-Halep Pentru că cei mai mulți cred în conspirații și cred că Simona a fost plătită că să spună că a fost infectată cu temutul virus și că a fost plătită regește. Sportiva ar fi contactat virusul de la iubitul ei, Toni Iuruc, care ar fi fost depistat pozitiv, pe 27 octombrie. Simona a fost diagnosticată cu COVID-19 la aproximativ două luni după ce a ales să nu participe la US Open tocmai din cauza temerilor sale de a nu contacta acest virus. La 10 zile de aflarea infectării, sportiva româncă a anunțat pe Twitter că s-a videcat: “100% rafacuta”, a scris îndrăgita sportivă care s-a pozat cu medicii de acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Afla ce alimente te ajuta sa accelerezi cresterea parului

realitatea

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Andreea Damian

Graviduța Adela Popescu, momente de panică: „Mi-am făcut testul Covid și…”

Andreea Damian

Olivia Newton-John primește cadou celebra geacă din piele din Grease vândută la o licitație

Andreea Damian

Snoop Dogg va publica o carte de bucate – From Crook to Cook

Dora Constantinovici

UNESCO înscrie orologeria în patrimoniul cultural imaterial

Ciocîrlan

Scrie un comentariu