Tabu
PEOPLESlider

Simona Halep a sfidat tradiția machedonilor după căsătorie. Ce a decis sportiva

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, pe plajă, după doi ani de relație.

După starea civilă, cei doi miri şi invitaţii lor au continuat să petreacă în club. Petrecerea cu 300 de invitați a avut loc la Clubul Fratelli din Mamaia, deținut de nașul cuplului. Printre aceștia s-au numărat și nume importante din sport, precum Ilie Năstase, Gică Hagi sau Gică Popescu.

Sportiva a arătat splendid în rochia lungă, până în pământ, bej, cu mâneci trei sferturi, cu broderii fine în partea de sus. Părul prins într-un coc lejer, câteva accesorii fine, printre care o brățară și inelul de logodnă au întregit azi imaginea superbă a Simonei Halep.

Simona Halep a purtat, seara, o rochie diferită de cea de la cununia civilă. Proaspătul cuplu au dansat și primul dans sub privirea părinților și a invitaților. Pentru acest moment special a fost invitat Dan Bitman să cânte una din melodiile Holograf, „Și dragostea mea”.

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona în această vară. Sportiva va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep și se va numi Simona Halep – Iuruc de acum înainte.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Andreea Damian

Mesajul Danei Rogoz la împlinirea a 35 de ani

Tabu Tabu

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Andreea Damian

Programul concertelor Coldplay de la Arena Națională. Regulile pentru public

Andreea Damian

Anna Lesko, rețetă specială de cozonac

Andreea Damian

CRBL se întoarce în România, după șase ani petrecuți în Spania

Andreea Damian

Scrie un comentariu