Tabu
Image default
PEOPLESlider

Simona Halep a sfidat tradiția machedonilor după căsătorie. Ce a decis sportiva

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, pe plajă, după doi ani de relație.

După starea civilă, cei doi miri şi invitaţii lor au continuat să petreacă în club. Petrecerea cu 300 de invitați a avut loc la Clubul Fratelli din Mamaia, deținut de nașul cuplului. Printre aceștia s-au numărat și nume importante din sport, precum Ilie Năstase, Gică Hagi sau Gică Popescu.

Sportiva a arătat splendid în rochia lungă, până în pământ, bej, cu mâneci trei sferturi, cu broderii fine în partea de sus. Părul prins într-un coc lejer, câteva accesorii fine, printre care o brățară și inelul de logodnă au întregit azi imaginea superbă a Simonei Halep.

Simona Halep a purtat, seara, o rochie diferită de cea de la cununia civilă. Proaspătul cuplu au dansat și primul dans sub privirea părinților și a invitaților. Pentru acest moment special a fost invitat Dan Bitman să cânte una din melodiile Holograf, „Și dragostea mea”.

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona în această vară. Sportiva va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep și se va numi Simona Halep – Iuruc de acum înainte.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Gina Pistol, tratată ca o prințesă la filmări

Tabu Tabu

Inna, cu chiloteii la vedere!

Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei

Tabu Tabu

Ce mai face și cum arată acum Raluca de la Angels? Cântăreața are 5 copii și pregătește un nou proiect muzical

Andreea Damian

Alina Pușcaș a făcut 35 de ani fără party

Tabu Tabu

Creatorul „Downton Abbey” abordează New York-ul secolului al XIX-lea în seria „The Gilded Age”

Andreea Damian

Scrie un comentariu