Tabu
Image default
PEOPLESlider

Simona Halep se mărită astăzi cu milionarul Toni Iuruc

Simona Halep îi va spune DA, miercuri, 15 septembrie, logodnicului ei , omul de afaceri Toni Iuruc, eveniment la care sunt așteptate multe personalități, inclusiv președintele țării, Klaus Iohannis.

Cei doi vor face doar cununia civilă. Așadar Simona nu se va îmbrăca în mireasă, nunta propriu-zisă urmând a avea loc la o dată care va fi stabilită ulterior. Cununia va avea loc la Constanța și va fi urmat de o petrecere fastuoasă la clubul Fratelli din Mamaia, unde nașul cuplului, Dani Caramihai, este acționar.

Campioana de la Wimbledon a trimis peste 300 de invitați. Pe listă se numără și președintele României, Klaus Iohannis, fiind șanse mari ca șeful statului să ia parte la ceremonie.

Simona Halep a impus câteva condiții stricte la evenimentul de miercuri. Astfel, telefoanele mobile și alte dispozitive de înregistrat sunt interzise, iar oaspeții au fost informați că nu vor fi acceptate cadourile sau darurile în bani.

Pe 7 septembrie, la revenirea în țară după participarea la US Open, Simona a vorbit despre pasul important pe care-l va face miercuri. „E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite. E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă”, a mărturisit sportiva.

ARTICOLE SIMILARE

„Câți copii mai trebuie să moară?” Strigătul de disperare al Olenei Zelenska, soția președintelui ucrainean

Andreea Damian

Ce mare a crescut fiul lui Andrei Aradits din “Vlad”

Tabu Tabu

Jessica Simpson arată fabulos după ce a slăbit 45 de kilograme în șase luni

Andreea Damian

Cum arată acum Nick de la “N&D și ce nume are fiica lui

Tabu Tabu

Evoluția cămășii albe, cameleonul urban chic

Andreea Damian

N-a fost războiul nostru – despre adevărata participare a femeilor la război

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu