Home > Vedete > Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul

Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul

simona halep

Una dintre cele mai cunoscute tenismene din România a plecat la munte weekendul trecut împreună cu iubitul ei Toni Iuruc. Cei doi s-au fotografiat la plimbare prin Poiana Brașov, unde au colindat munții și văile în căutarea unui loc liniștit în care să se relaxeze. ]

simona halep la munte

simona halep la munte

Weekendul trecut tenismena noastră a avut parte de o vacanță liniștită la munte, la aer curat, alături de iubitul sau. Cei doi s-au pozat împreună pe cărări de munte și apoi au publicat imaginile pe rețelele de socializare. Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de ceva timp, însă vedeta tenisului nu face prea multe postări împreună cu partereul său. Puțini știu că Halep a investit la munte într-un hotel din Poiana Braşov, clasificat la 4 stele, care a fost achiziţionat de ea în urmă cu un an şi jumătate, aproape doi.

simona halep si iubitul la munte

simona halep si iubitul la munte

Peste 40.000 de turişti i-au trecut pragul acestui așezământ, ceea ce pentru o unitate cu 24 camere este enorm. Probabil că cei doi au fost să viziteze și afacerea din stațiune și să vadă dacă există clienți dornici de excursii în natură. Sportiva are planuri de investiţii şi vrea să reamenajeze hotelul de la intrarea în Poiana Braşov, pentru care a pregătit o sumă foarte mare și anume 500.000 de euro.

Articole asemanatoare
Simona Halep
Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor
Inspira-te din stilul Simonei Halep

Comenteaza acest articol

Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul

by Tabu Tabu   1 min
0