Home > Lifestyle > Stiri > Simona Traşcă este devastată! FOSTUL EI SOT, cu care are un copil, a murit!

Simona Traşcă este devastată! FOSTUL EI SOT, cu care are un copil, a murit!

Pamela de România a fost în stare de şoc când a aflat că fostul ei soţ, bărbatul cu care a făcut un copil, a decedat.

În tinereţe, Simona Traşcă a fost căsătorită cu Mahmud, un diplomat libanez bogat, cu 14 ani mai în vârstă ca ea. Povestea de dragoste a fost una deosebit de intensă, cei doi cunoscându-se când ea avea 15 ani, iar el 29 .

“A fost primul bărbat pe care l-am iubit din tot sufletul”, a declarat Simona, vorbind despre bărbatul cu care ea are un copil şi care acum a decedat din cauza unui infarct. Chiar dacă a fost bătută, sechestrată, i s-a furat copilul şi a fost chinuită de-a lungul întregii căsnicii de cinci ani, Simona l-a iertat şi are acum numai cuvinte de laudă despre cel care i-a dăruit un fiu.

Dezvăluirea pe care Simona Traşcă a făcut-o în premieră, în emisiunea “Un show păcătos”, a fost aceea că Mahmud a renunţat la religia lui din dragoste pentru ea. Astfel, el a trecut de la religia musulmană la cea ortodoxă, numai pentru a se putea căsători în faţa preotului, aşa cum ea şi-a dorit. În premieră, focoasa blondă a prezentat poze cu ea de la nuntă, în care apare deosebit de schimbată de cea pe care o cunoaştem.

“Am primit un mesaj de la mama, ea mi-a spus că a murit. Am făcut un şoc, nici nu mai puteam să vorbesc. Fiul meu a aflat de moartea tatălui lui de la unchiul lui”, a declarat Simona Traşcă pentru Antena 1.

“Căsnicia noastră a durat 6 ani. Mă bătea, de multe ori fără motiv, dar l-am iertat. Nici nu am cuvinte să spun cât de mult am iubit”, a completat Simona Trasca.

Articole asemanatoare
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
Simona Trasca, declaratii sub efectul anesteziei! Uite ce a debitat
PANICĂ în platoul ACCES DIRECT! SIMONA GHERGHE A CHEMAT AMBULANŢA
Fostul sot al Simonei Dichiseanu s-a vindecat de cancer, desi avea deja metastaze!

Comenteaza acest articol

Simona Traşcă este devastată! FOSTUL EI SOT, cu care are un copil, a murit!

by   1 min
0