Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sinead O’Connor, împietrită! Fiul ei s-a sinucis la doar 17 ani

Fiul de 17 ani al cântăreței irlandeze Sinéad O’Connor, care fusese dat dispărut joi, s-a sinucis, a confirmat poliția irlandeză, sâmbătă, conform The Guardian.

Cântăreața a postat și pe Twitter vestea tristă a deceslui, spunând că el „a decis să-și încheie lupta pe Pământ” și că „nimeni nu trebuie să-i urmeze exemplul”.

În primele ore ale zilei de sâmbătă O’Connor a scris pe Twitter: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor”, lumina vieții mele, a decis să-și încheie lupta pe Pământ și este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”.

Poliția a confirmat moartea tânărului, sâmbătă. Shane O’Connor dispăruse de joi, iar poliția irlandeză era în căutarea sa. Tânărul de 17 ani dispăruse din Newbridge, în comitatul Kildare, și fusese văzut ultima oară în Tallaght, Dublin.

Shane era fiul lui Sinead şi Donal Lunny, un cunoscut muzician de folk irlandez şi un producător. Cei doi s-au despărţit la scurt timp după naşterea copilului lor.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emoționant al Annei Lesko pentru fanii ei

Tabu Tabu

Moduri neconvenționale de a face față căldurii dacă nu ai aer condiționat

Andreea Damian

Blob, organismul misterios fără creier şi cu 720 de sexe

Andreea Damian

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Andreea Damian

Celine Dion, schimbare radicală. A renunțat la părul lung și șaten, iar acum parcă a întinerit

Andreea Damian

In 2016 se poarta agendele din piele

realitatea

Scrie un comentariu