Tabu
Image default
PEOPLESlider

Sinead O’Connor, împietrită! Fiul ei s-a sinucis la doar 17 ani

Fiul de 17 ani al cântăreței irlandeze Sinéad O’Connor, care fusese dat dispărut joi, s-a sinucis, a confirmat poliția irlandeză, sâmbătă, conform The Guardian.

Cântăreața a postat și pe Twitter vestea tristă a deceslui, spunând că el „a decis să-și încheie lupta pe Pământ” și că „nimeni nu trebuie să-i urmeze exemplul”.

În primele ore ale zilei de sâmbătă O’Connor a scris pe Twitter: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor”, lumina vieții mele, a decis să-și încheie lupta pe Pământ și este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”.

Poliția a confirmat moartea tânărului, sâmbătă. Shane O’Connor dispăruse de joi, iar poliția irlandeză era în căutarea sa. Tânărul de 17 ani dispăruse din Newbridge, în comitatul Kildare, și fusese văzut ultima oară în Tallaght, Dublin.

Shane era fiul lui Sinead şi Donal Lunny, un cunoscut muzician de folk irlandez şi un producător. Cei doi s-au despărţit la scurt timp după naşterea copilului lor.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 18 iulie!

realitatea

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

Stella McCartney lansează un festival digital pentru a ajuta la eliminarea violenței împotriva femeilor

Andreea Damian

Cele mai tari trucuri care îți vor schimba viața în 2020

Andreea Damian

Generația Z reînvie șapte tendințe ale modei din anii 2000

Andreea Damian

Ce a ajuns să facă Alex Florea, fost concurent la Eurovision

Tabu Tabu

Scrie un comentariu