Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Singura celebritate pe care președintele Joe Biden o urmărește pe Twitter

Chrissy Teigen a vorbit despre faptul că este singura celebritate pe care președintele Joe Biden o urmărește pe Twitter după ani de zile în care a fost blocată de fostul președinte american Donald Trump.

Contul oficial al președintelui american @POTUS de pe Twitter urmărește în prezent doar 12 persoane. Aproape toți sunt asistenți la Casa Albă și membri ai personalului, în afară de vicepreședintele Kamala Harris, soția lui Biden, Jill, și fotomodelul Chrissy Teigen.

Miercuri, după inaugurarea lui Joe Biden, o persoană a postat pe Twitter o captură de ecran a conturilor, urmată de @POTUS, etichetându-o pe Teigen, care a redistribuit captura de ecran alături de un mesaj.

Modelul de 35 de ani a adăugat într-un tweet: „Oh, Doamne, pot vedea în sfârșit tweet-urile președintelui și probabil că nu vor fi dezlănțuite”. Acesta vine după ce Chrissy i-a scris lui Biden, direct pe Twitter înainte de învestire, cerându-i să o urmărească.

„Bună ziua @joebiden, am fost blocată de președinte acum patru ani, pot primi un follow plz”, a scris ea pe Twitter.

Donald Trump a blocat-o pe soția lui John Legend pe Twitter în 2017 după ce a scris „lol, nimeni nu te place”.

„După 9 ani de ură pe Donald J Trump”, a scris aceasta pe Twitter, alături de o imagine a unui mesaj care arăta că a fost blocată.

Primul mesaj al lui Joe Biden pe Twitter în calitate de preşedinte

Preşedintele american Joe Biden a postat miercuri pe contul de Twitter @POTUS primul mesaj de după ceremonia de învestitură, relatează CNN.

Primul mesaj postat de noul preşedinte a fost: “Nu e timp de pierdut când vine vorba să răspundem crizei cu care ne confruntăm”. “De aceea astăzi mă îndrept spre Biroul oval pentru a trece imediat la muncă şi a livra o acţiune curajoasă şi ajutoare imediate pentru familiile americane”, se mai menţionează în acest mesaj.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix le amintește abonaților: Ted Bundy era un criminal în serie, nu un sex-simbol

Andreea Damian

Prima femeie cu sindrom Down care a câștigat un concurs internațional de frumusețe

Andreea Damian

Femeile sunt mai fericite dar şi mai stresate decât bărbaţii

realitatea

Dana Rogoz și-a botezat fetița departe de București

Tabu Tabu

Cum arată reședința de 4 mil. $ unde Prințul Harry va locui cu viitoarea soție

Andreea Damian

Azi marcăm Ziua Internațională a Fericirii

Andreea Damian

Scrie un comentariu