Home > Fashion > Singura culoare pe care Kate Middleton evită s-o poarte

Singura culoare pe care Kate Middleton evită s-o poarte

Kate Middleton are un stil vestimentar foarte apreciat și lăudat de toată lumea. Ducesa de Cambridge este un adevărat model de eleganță, fiind considerată una dintre cel mai bine îmbrăcate femei din Marea Britanie. De când a devenit soția prințului William, Kate a adoptat numai ținute impecabile, stilate și foarte colorate.

Femeile din întreaga lume îi admiră stilul vestimentar, pentru că este foarte simplu, rămânând în același timp chic şi elegant. Ceea ce admiră mulți la ea este faptul că ea arată fabulos fără să pară că se străduieşte prea mult.

Am văzut-o la evenimente oficiale, nunți, evenimente sportive, recepții diplomatice, vizite formale. Arăta fabulos de fiecare dată! Deși este mamă a trei copii, Kate Middleton reușește să arate ca scoasă din cutie.

Fie este vorba de o ieșire în parc cu micuții sau o gală de caritate, Kate a purtat aproape fiecare nuanță a paletei de culori. Cu excepția uneia, au observat criticii de modă: PORTOCALIU. Deși de multe ori a fost văzută în ținute de culoarea piersicii, o nuanță apropiată cu orange, Kate Middleton a evitat portocaliul, sub orice formă a sa – tonuri de portocaliu deschis, foarte țipător sau portocaliu prăfuit.

Psihologii spun că portocaliul combină proprietățile stimulante ale galbenului și roșului, dar le temperează. Este o culoare echilibrată, prietenoasă și vibrantă. Dacă se întamplă să ai mai degrabă o dispoziție mai tristă, mai melancolică sau ești o persoană mai introvertă, ai putea găsi în portocaliu culoarea care să te aline.

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi
Kate Middleton
Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic
Casa Regală
Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media
meghan markle
Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Comenteaza acest articol

Singura culoare pe care Kate Middleton evită s-o poarte

by Andreea Damian   1 min
0