Home > beauty > Singurele FOTO sexy cu NADIA COMANECI! De ce nu a pozat in PLAYBOY – povestea reala! La multi ani … la 53 ani!

Singurele FOTO sexy cu NADIA COMANECI! De ce nu a pozat in PLAYBOY – povestea reala! La multi ani … la 53 ani!

NADIA COMANECI, cea mai mare sportiva din istoria gimnasticii si a Romaniei, a implinit 53 ani si se mentine in forma maxima. Cu un corp perfect dintotdeauna, NADIA nu a pozat pentru revistele de barbati care au ofertat-o, insa putini stiu ca a acceptat sa apara intr-o reclama sexy!

Sub sloganul “10 ani de formă perfectă pentru un «10» perfect”, o firmă de lenjerie intimă din Statele Unite ale Americii a folosit imaginea campioanei la gimnastică pentru a-şi face publicitate. “Au ales o poză cu mine dintr- un concurs, fotografiindu- mă, ulterior, în aceeaşi poziţie, cu picioarele uşor îndoite, semn că am rămas într- o formă de invidiat. Suma pe care am primit- o nu v-o pot dezvălui, dar vă pot spune că reclama a tronat în centrul New Yorkului, în Time Square, timp de un an”, ne-a dezvăluit Nadia Comăneci.

Fosta campioană a continuat povestea acestei reclame: “Ştiţi ce este interesant? Nu numai că nu cred să fi apărut vreodată în România, dar reclama a fost, de fapt, pictată după o poză realizată în studio. Mai mult, nimeni n-a ştiut, vreme de câteva zile, cine este personajul din reclamă. Reprezentanţii firmei respective au lăsat la vedere doar corpul şi mesajul publicitar. Surpriza a fost totală când s-a aflat că era vorba despre mine”.

A refuzat să apară în Playboy

Nadia ne-a dezvăluit şi ce reacţie a avut mama ei, Ştefania Comăneci, când a vizitat-o, la vremea respectivă, în America: “Abia pe aeroport i-am spus de reclamă: «Mamă, am o veste bună şi una proastă. Cea bună e că mă vei vedea în centrul New Yorkului într-o reclamă, iar cealaltă e că apar cam… dezbrăcată ». Mama nu a înţeles mare lucru, dar s-a dumirit după ce a văzut panoul uriaş din centrul oraşului. A zâmbit şi mi-am dat seama că nu s-a supărat. Am răsuflat uşurată”.

“Zeiţa”, care avea 31 de ani în momentul în care a acceptat să pozeze în lenjerie intimă pentru americani, a fost ofertată şi de Playboy, celebra revistă pentru bărbaţi. “Într-adevăr, mi-au propus să fac un pictorial, dar am refuzat. Ar fi fost prea mult pentru mine”, a încheiat Nadia pentru www.sportnews.ro . In 1999, prin intermediul unui jurnalist sportiv roman, NADIA a fost ceruta pe prima coperta a editiei PLAYBOY Romania. In aceeasi perioada, insa, Nadia derula o campanie publicitara ale carei venituri erau oferite Federatiei de Gimnastica, asa ca a fost nevoita sa refuze oferta, cele doua aparitii fiind incompatibile simultan.

Şi soţul ei, Bart, a pozat în lenjerie!

Nu numai Nadia a făcut reclamă la lenjerie intimă, ci şi Bart Conner (52 de ani, foto), cel care avea să-i devină soţ în 1996. “A pozat şi Bart pentru aceeaşi firmă. Doar era campion olimpic la gimnastică! Reclama a fost una de succes”, ne-a mai povestit fosta mare sportivă.

Anul trecut, “Zeita” de la Montreal a fost fotografiată pe o plaja din Statele Unite ale Americii, alaturi de sotul ei Bart Connor si de fiul lor, Dylan Paul. Arata absolut formidabil!

…La multi ani, NADIA …de 53 de ori!

Articole asemanatoare
NADIA COMANECI: Adevarul despre incercarea de SINUCIDERE
Secretul siluetei Nadiei Comăneci! Ce mănâncă gimnasta
La mulţi ani, Nadia Comăneci!
Schimbare spectaculoasa de look pentru Nadia Comaneci!

5 Responses

  1. Budica Stancu

    La multi ani si sanatate tie si familiei tale !Ma bucur ca esti activa si reprezinti spiritul romanesc asa cum este el .

  2. IoNasu

    “Zeita”s-a comportat in viata la fel ca si pe “puntea suspinelor”,adica ireprosabil.La asa performante,asa caracter.Felicitari Nadea,la multi ani!

  3. mihai

    La multi ani ! Nadia. Esti unul dintre oamenii care ne fac mandri ca suntem romani. Performanta si disciplina chiar si la varste ceva mai mari, un sportiv adevarat. Respect!

Comenteaza acest articol

Singurele FOTO sexy cu NADIA COMANECI! De ce nu a pozat in PLAYBOY – povestea reala! La multi ani … la 53 ani!

by realitatea   2 min
5