Home > Fără categorie > SINUCIDERE? Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-un hotel din Viena

SINUCIDERE? Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-un hotel din Viena

Mihaela Ursuleasa, talentată pianistă română cu o strălucită carieră internaţională a fost gasita moarta, la doar 33 de ani, intr-o balta de sange. Avea un copil de 5 ani, iar miercuri ar fi trebuit sa canta la Bucuresti.

Surse din lumea muzicală românească afirmă că spectacolul la care solista Mihaela Ursuleasa trebuia să participe, alături de Orchestra Naţională de Tineret, la Berlin, ar fi fost anulat în urmă cu 5 zile, de impresara sa, care ar fi anunţat că artista nu se simţea bine.

Solista a fost găsită moarta în apartamentul său din Viena, cu o hemoragie, au declarat surse din lumea muzicală pentru realitatea.net.

Mihaela Ursuleasa s-a născut la Braşov, în 1978. Fiica unui lăutar de etnie romă, Mihaela a fost un talent precoce, care obişnuia încă de la doi ani să se cuibărească sub pian atunci când părinţii săi repetau, îşi amintea ea în 2006, într-un interviu.La 5 ani a început să cânte la pian, cerându-i ajutorul tatălui său pentru a descifra un cântecel, “Păpuşa bolnavă”, de Ceaikovski. La 12 ani era studentă la Conservatorul din Viena, pe care l-a absolvit Magna cum Laudae.

Stabilită la Viena, în timpul unui concert l-a cunoscut pe violoncelistul de origine română Rodin Moldovan. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Ştefania. Moartea in conditii suspecta a Mihaelei Ursuleasa se cerceteaza la ora actuala, dar deja se vehiculeaza ideea ca artista s-a sinucis.


Comenteaza acest articol

SINUCIDERE? Pianista MIHAELA URSULEASA a murit, la 33 de ani, într-un hotel din Viena

by   1 min
2