Tabu
Image default
lifestyle

De ce s-a sinucis concurenta de la “Romanii au talent”? FOTO & VIDEO

Avea numai 42 de ani, era talentată, a participat chiar şi la “Românii au Talent”, anul trecut, dar nu şi-a găsit fericirea. Diana Spânu a ales să moară… Femeia s-a aruncat de la geam, de la etajul 8 al blocului în care locuia, deoarece afost doborâtă de greutăţile vieţii, cărora nu le mai găsea soluţie.

Diana, care era profesoară de muzică, lucra la un album, potrivit informaţiilor de pe site-ul personal. Fostei concurente de la “Românii au talent” îi plăcea să cânte, să bea ceai şi îşi iubea meseria, dar cu toate acestea, a decis să moară. Solista spunea că a reuşit să treacă peste timiditate şi neîncredere şi că a învăţat să lupte şi să învingă, dar pe 17 mai s-a contrazis când s-a aruncat în gol şi s-a sinucis. Se pare ca Diana trecea prntr-o criza sentimentala provocata de relatia cu iubitul ei, profesor de muzica la Conservator…

Motto-ul Dianei Spânu era “Nu renunţa niciodată la visele tale, luptă, crede în tine şi vei reuşi”…

Profesoara de muzica, Diana Spanu se lovea de greutati financiare, dar si de probleme in dragoste, a povestit pentru CANCAN o prietena apropiata a acesteia. Din 1991, de cand a devenit cunoscuta la Festivalul International Bucuresti si a castigat primul trofeu, Diana si-a trecut in palmares multe concursuri, dar niciodata nu s-a impacat cu muzica comerciala. “A cantat in Japonia, Germania, Italia si a avut mare succes. Nu a putut accepta compromisuri ca sa poata canta intr-un local, iar in ultimul timp a intampinat numai refuzuri”, a dezvaluit prietena Dianei. Cantareata avea datorii la banci si intampina probleme si in relatia cu iubitul ei, lector la Conservator. Barbatul obisnuia sa-si petreaca serile cu prietenii, la bautura, in timp ce toate treburile casnice cadeau pe umerii Dianei. Ea avea grija si ca fetita prietenului ei, din prima casatorie, care se numeste tot Diana, sa-si primeasca lunar pensia alimentara. Toate acestea au impovarat-o pe artista, care urma si un tratament psihiatric. Pe 17 mai a decis sa-si incheie socotelile cu viata, a lasat un bilet in care a scris ca nu mai gaseste o alta solutie si a plonjat de la etajul opt. “In ultimul timp spunea ca o sa caute un bloc inalt sa se arunce, dar nu am crezut-o”, a mai spus, indurerata, prietena Dianei.

“Spunea mereu, săraca Diana, că s-a săturat, că nu mai poate. Nu mai avea energie nici să facă ordine în casă, zicea că nici mâncarea nu mai avea gust pentru ea. Ştiu că se trata pentru depresie, lua pastile ca să doarmă. Făcuse de curând un credit de 10.000 de lei, din care iubitul ei cheltuise mai mult de jumătate pe băutură, ieşiri la restaurant. Se ruga de ea mereu: “Mami, dă-mi nişte bani să ies”, iar ea se îndura. Dar ultimii 40 de milioane i-a păstrat cu sfinţenie, îi avea planificaţi pentru înmormântare, se pare. Chiar aşa a şi scris în biletul de adio: cu acei bani s-o îngroape. În bilet a pus cardul ăla şi PIN-ul. Şi-a rugat familia s-o ierte, dar ea nu mai poate….”, a povestit prietena Dianei.

Iata si cateva melodii interpretate de Diana Spanu:

VIS: http://www.youtube.com/watch?v=lQAGoYPOgHY

VOI PLANGE DUPA TINE:

CANTECUL MEU DE IUBIRE: http://www.youtube.com/watch?v=Jk_Voi-h6a0&feature=related

STAND BY ME: http://www.youtube.com/watch?v=SSViehj4T48&feature=related

‭ioana ginghina si ruxandra

 

ARTICOLE SIMILARE

Uite cum a slabit Claudia ex-Sexxy 12 kilograme: “Acum pentru mine baza e dulcele”

Tribut lui Michael Jackson în București, pe 8 august

realitatea

Viața lui Judy Garland devine film

realitatea

David si Victoria Beckham, nevătămați după un accident de mașină

realitatea

Bianca Rus şi-a spart nasul în direct! Uite-o cu voal de mireasă şi plină de sânge

Votează cea mai memorabilă ținută purtată de Carrie Bradshaw!

realitatea

Scrie un comentariu