Home > MOTIVELE incercarii de sinucidere a Oanei ZAVORANU / A luat un cocktail de DROGURI?

MOTIVELE incercarii de sinucidere a Oanei ZAVORANU / A luat un cocktail de DROGURI?

Veronica A. Cara, confidenta Oanei Zăvoranu, recuoaște că vedeta nu a mai fost om de când a divorțat de Pepe. Invitată marți, într-o emisiune la Acasă Tv, Veronica A. Cara a mărturisit că, în opinia ei, este posibil ca Zăvo să fi recurs la acest gest pentru a atrage atenție și a fi acceptată de oameni.
“De când ne naștem până murim ne dorim să fim respectați, acceptați și iubiți. De după divorț încoace Oana nu a fost un om prea bine. Oameni buni, atunci când nu credem pe cineva, este posibil ca omul să provoace ceva într-o intenție de nedescris de a fi iubit, acceptat, crezut.
E foarte delicată situația. Oana e un om care poate să fie loial, recunoscător, care poate iubi foarte mult. După ce am vorbit prima dată cu ea după mult timp mi-am făcut o promisiune, mi-am promis că indiferent ce se va întâmpla o voi crede necondiționat, așa că până când nu vine Oana și nu aud din gura ei ce s/a întâmplat nu cred nimic”, a declarat Veronica A. Cara.
Oana Zăvoranu a fost transportată de urgență, luni seara, la Spitalul Florească din Capitală după ce ar fi luat un pumn de somnifere. După ce a petrecut o noapte pe Terapie Intensivă, Zăvo a fost externată.
Oana Zăvoranu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai controversate vedete din România. În 2011 a divorțat de cântărețul Pepe, provocând un adevărat iureș mediatic. De atunci, Zăvo nu își mai găsește liniștea și echilibrul nici pe plan personal, nici profesional.
Mihai Mitoseru: “Prima oară am crezut că este vorba de o glumă, însă m-am înşelat. Nu mi-a venit să cred că este adeărat. Oana nu se droghează, Oana nu bea alcool. De droguri nici nu poate fi vorba. Mai repede cred că ar fi luat ceva din greşeală, nu că ar fi vrut să se sinucidă”, a declarat Mihai Mitoşeru în emisiunea “Wowbiz” de la Kanal D.
În viziunea actorului, problemele Oanei se trag şi de la marea presiune care a fost aşezată pe umerii brunetei, după despărţirea de soţul ei.
“Toţi avem probleme în viaţă. Mai mari sau mai mici. Ea a avut probleme mari. E adevărat că ea a greşit, dar asta nu înseamnă că trebuie să o omorâm şi că trebuie să sărim pe ea doar pentru că are gura mare. Dacă a înşelat, singurul care are dreptul să o judece este Pepe, nu noi.
Ea a ajuns într-un moment în care nu mai poate, în care crede că toată lumea o urăşte. Haideţi să nu ne mai luăm de ea, să o acceptăm aşa cum e. E şi ea un om cu bune şi cu rele”, a mai spus Mihai Mitoşeru, unul dintre cei care a recunoscut că, după despărţirea de fostul soţ, el a stat mult de vorbă cu Oana şi că îi este acesteia “mai prieten” decât lui Pepe.
Una dintre variantele sinuciderii, susţinute de reporterii ANtena 1, ar fi accea că Oana Zăvoranu ar fi înghiţit un coktail de droguri: cocaină, heroină şi diazepam! Totuşi, jurnalista Mara Bănică susţine că este o prostie, pentru că unele dintre acestea nu pot fi îngurgitate. “Oana şi-a pierdut echilibru după despărţirea de Pepe. Are nevoie de ajutorul unui psihiatru”.
TEORIE-ŞOC: Oana Zăvoranu ar fi luat un “COCKTAIL” de cocaină, heroină şi diazepam!
O a doua variantă este susţinută de Răzvan, iubitul Oanei, care a declarat că bruneta ar fi luat medicamentele prescrise de medic pentru crizele de sinuzită, fără însă a mânca, pe stomatocul gol, şi cu o băutură răcoritoare de care ea este “dependentă”.
A treia presupunere provine din partea Marioarei Zăvoranu, care este de părere că Oana ar fi luat tratamentul prescris de medici, numai că, din cauza durerilor, şi-ar fi administrat doza de mai multe ori.

Mai mult: Iată CELE TREI VARIANTE ale SINUCIDERII Oanei Zăvoranu! Vezi ce spun MAMA şi IUBITUL vedetei! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

MOTIVELE incercarii de sinucidere a Oanei ZAVORANU / A luat un cocktail de DROGURI?

by   2 min
0