Tabu
Image default
lifestyle

Socant! Sinucigasa de la Intercontinental s-a aruncat de la etajul 17, complet dezbracata!

Femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al hotelului Intercontinental din Bucuresti, ar fi fost complet dezbracata in momentul in care a fost gasita de oamenii din zona.

Elena T., in varsta de 35 de ani, era divortata si locuia cu chirie intr-un apartament din Bucuresti, in acelasi bloc cu sora ei, iar vecinii o descriu ca fiind o fire sociabila si vesela.

“S-a intamplat la 8:00 dimineata. Am auzit o bubuitura puternica. Nu am putut sa plec sa las florile aici, dar cand am vazut cum se strangea lumea mi-am dat seama ca a mai sarit cineva. Sar des oamenii aici”, a povestit o florareasa care are chioscul chiar langa hotelul Intercontinental, pentru wowbiz.ro.

Se pare ca femeia ar fi lasat si o scrisoare prin care si-a motivat gestul sinucigas. In biletul lasat in urma ei, Elena ar fi scris ca ii pare rau pentru gest, astfel ca autoritatile, desi nu exclud complet varianta unei crime sau a unui accident, iau in calcul mai ales faptul ca tanara s-ar fi sinucis.

Elena era cazata la hotelul Intercontinental, inca de miercuri de la ora 14:00, unde ar fi platit 100 de euro pentru o noapte, in una din camerele de la ultimul etaj.

Insa, socant a fost ca Elena s-ar fi aruncat dezbracata: “Era dezbracata! Asa au gasit-o… goala intr-o balta de sange. Saraca!”, a mai spus florareasa. Potrivit aceleiasi surse informatia a fost confirmata si de cativa taximetristi din zona, martori ai evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

Americanii pregătesc un reality show cu prostituate și amante de vedete

realitatea

MISS USA castiga concursul MISS UNIVERS / Cum a aparut MISS ROMANIA!

Noaptea Devoratorilor de Publicitate pe 12 iunie

realitatea

Gabi Cristea, “CĂLĂRITĂ” de 6 stripperi imediat după divorţ

Cronici personale, text message: polițist, adjectiv

realitatea

HOT! Jennifer Lopez, in costum de baie

Scrie un comentariu