Home > Health > Siropul care tratează răceala și curăță plămânii într-o singură zi

Siropul care tratează răceala și curăță plămânii într-o singură zi

răceala

Morcovul se află printre cele mai populare legume din întreaga lume și grație aromei sale dulci și a culorii portocalii distincte, este și foarte sănătos, oferind o mulțime de beneficii pentru sănătate. Siropul de morcovi tratează gripa și răceala și calmează tusea. Fiind foarte bun în tratarea problemelor respiratorii, acest aliment reprezintă arma puternică împotriva răcelilor în această perioadă rece din an.

De asemenea, morcovii stimulează vederea, îmbunătățesc calitatea pielii, stimulează sistemul imunitar, elimină secrețiile din organism, furnizându-i cantități mari de Vitamina A, C și complexul de vitamine B.

De aceea, e bine să profitați din plin de toate aceste beneficii ale morcovilor. O rețetă simplă să ajută să pregătiți cel mai puternic sirop natural care să va curăța plămânii și va trata răceala.

Aveți nevoie de

  • 5 morcovi
  • Sucul unei lămâi
  • 4 linguri de miere

Tăiați morcovii în bucăți mici și puneți-i la fiert. După ce au fiert suficient, lăsați-i la răcit și apoi striviți-i cu furculița. Adăugați sucul de lămâie și mierea, amestecați bine și păstrați compoziția la frigider, într-un recipient cu capac.

La nevoie, consumați 5 linguri de sirop în fiecare zi, pentru a ameliora simptomele gripe și pentru a vă curăța plămânii de secreții. Siropul va ameliora durerea și inflamația din oase, mușchi și articulații, va calma nervii, va trata anxietatea și va reduce stresul.

Ba mai mult, tratează gastrita, arsurile la stomac, refluxul gastric și furnizează doza de energie necesară zilnic. Iată câte beneficii aduce acest remediu!

 

Articole asemanatoare
alimente sănătoase
7 alimente sănătoase care consumate în exces ne fac mult rău
răceală
Aceste mituri despre răceală nu-ți vor ține copilul sănătos toată iarna
herpes
Când simptomele răcelii indică de fapt o infecție cu herpes
Cum sa adormi mai usor cand esti racit

Siropul care tratează răceala și curăță plămânii într-o singură zi

by Andreea Damian   1 min
1