Tabu
Image default
lifestyle

Site pentru oameni frumoși

O agenție de matrimoniale internațională nu permite accesul decât oamenilor frumoși. Beautifulpeople.com are ca cerință obligatorie pentru a deveni membru o fotografie care va fi supusă votului membrilor deja înregistrați. Dacă aceștia consideră că persoana din fotografie este suficient de atractivă, aceasta poate să-și facă profil pe site.

Site-ul a fost inițial lansat în Danemarca, iar mai apoi în Marea Britanie, Statele Unite și Japonia. Acum toate aceste filiale s-au unit pentru a se crea o agenție internațională care are nu mai puțin de 180.000 de membri frumoși.

Lansarea a stârnit mai multe controverse care acuzau site-ul de discriminare. Președintele paginii de web a declarat că nu vede nimic discriminatoriu sau superficial în cerința numărul unu de înregistrare, întrucât toată lumea vrea să se cupleze cu oameni care să fie atrăgători. Mai mult, el a adăugat că acest site s-a lansat pentru că există foarte multe persoane care se săturaseră să cunoască pe internet doar oameni neatractivi.

ARTICOLE SIMILARE

UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit model – VEZI TOPUL COMPLET

realitatea

Augustine Kochuparampil: -Este vârful crizei-

realitatea

13 iulie, Concert Loredana si prietenii – Agurida Fantastica

realitatea

Un francez și o braziliană au câștigat premiul pentru cel mai frumos posterior din lume

realitatea

Dance a playful body – spectacol de dans

Scrie un comentariu