Home > Agenda > stiri > Site pentru oameni frumoși

Site pentru oameni frumoși

O agenție de matrimoniale internațională nu permite accesul decât oamenilor frumoși. Beautifulpeople.com are ca cerință obligatorie pentru a deveni membru o fotografie care va fi supusă votului membrilor deja înregistrați. Dacă aceștia consideră că persoana din fotografie este suficient de atractivă, aceasta poate să-și facă profil pe site.

Site-ul a fost inițial lansat în Danemarca, iar mai apoi în Marea Britanie, Statele Unite și Japonia. Acum toate aceste filiale s-au unit pentru a se crea o agenție internațională care are nu mai puțin de 180.000 de membri frumoși.

Lansarea a stârnit mai multe controverse care acuzau site-ul de discriminare. Președintele paginii de web a declarat că nu vede nimic discriminatoriu sau superficial în cerința numărul unu de înregistrare, întrucât toată lumea vrea să se cupleze cu oameni care să fie atrăgători. Mai mult, el a adăugat că acest site s-a lansat pentru că există foarte multe persoane care se săturaseră să cunoască pe internet doar oameni neatractivi.

Articole asemanatoare
matrimoniale
O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde
Fanii lui Trump, seduşi de matrimoniale pe Trump.dating
Află cum îți poți găsi rapid un bărbat plin de bani

Comenteaza acest articol

Site pentru oameni frumoși

by realitatea   1 min
0