Home > Slider > Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Britney Spears

Deși a fost internată o lună într-un spital de psihiatrie, Britney Spears încă nu se simte bine. Mama sa este îngrijorată și dorește să ia măsurile necesare pentru a-și ajuta fiica.

Cântăreața pop s-a externat după ce a petrecut 30 de zile într-o clinică de boli mintale unde s-a internat voluntar, pentru a-şi dedica un timp „propriei persoane”, după ce tatăl ei a fost pe punctul de a muri. Se pare însă că artista de 37 de ani nu și-a revenit complet, în ciuda tratamentului medicamentos pe care-l urmează acasă. Într-adevăr, potrivit TMZ, medicii nu au găsit o soluție pentru problemele sale. Britney Spears s-a externat fără să se fi vindecat. De asemenea, potrivit unei surse din apropiera sa, ea va continua să ia „decizii nepotrivite, ceea ce reprezintă o problemă”.

Foarte îngrijorată pentru starea lui Britney, mama sa a hotărât să facă tot posibilul să nu-și vadă (încă) fiica cum se autodistruge. De aceea, Lynne Spears se va adresa vinery (10 mai) unui judecător, pentru a fi tutorele ei. Femeia dorește să fie la curent cu dosarul medical al vedetei, care din 2008 se află sub curatela tatălui ei, James Spears. Relația dintre părinții lui Britney Spears nu este una foarte bună, iar Lynne Spears încearcă să-l scoată vinovat pe fostul ei soț pentru starea în care se află cântăreața.

 

Comportamentul lui Britney Spears este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. În 2008, ea a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, şi Jayden James, în vârstă de 12 ani, în favoarea fostului soţ, rapperul Kevin Federline.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie „Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Femme Fatale”, din care single-ul „Hold It Against Me” a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat „Glory”, al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Fanii Britney Spears au cerut să fie eliberată dintr-un institut de psihiatrie

Comenteaza acest articol

Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

by Andreea Damian   1 min
0