Home > Slider > Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției

Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției

Meghan Markle

Meghan Markle trece din nou prin momente stânjenitoare. Fratele ei vitreg, Thomas Markle Jr, cu care nu are o relaţie foarte bună, a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit jurnaliștilor TMZ, bărbatul de 52 de ani conducea în statul Oregon când a fost oprit de poliție. Markle Jr a cooperat cu ofițerii de poliție, care l-au reținut după ce testul de alcoolemie a indicat existența unei concentrații de alcool în sânge. Thomas Markle Jr s-ar fi aflat într-o stare vizibilă de ebrietate și a rămas și fără mașină, aceasta fiindu-i confiscată de poliție.

Incidentul de vineri nu va face deloc cinste Casei Regale, chiar dacă soția prințului Harry și Thomas Markle Jr s-au distanțat foarte mult în ultimii ani. Deși nu mai sunt apropiați, acesta a invitat-o pe ducesa de Sussex la nunta sa.

Bărbatul a mai fost arestat, în urmă cu doi ani, după ce și-ar fi amenințat iubita cu un pistol, în timp ce se afla tot sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Daily Mail.

Chiar înainte de nunta regală din 19 mai 2018, fratele vitreg a lui Meghan Markle i-a trimis o scrisoare deschisă prințului Harry prin care îi spunea ar fi „cea mai mare greșeală din istoria nunților regale” dacă se căsătorește cu sora sa, pe care o descria ca fiind „cea mai istovitoare, superficială și încrezută femeie”.

 

Articole asemanatoare
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Comenteaza acest articol

Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției

by Andreea Damian   1 min
0