Home > Agenda > SkirtBike, eveniment biciclistic adresat femeilor

SkirtBike, eveniment biciclistic adresat femeilor

SkirtBike e singurul eveniment biciclistic adresat cu precădere femeilor şi vrem să pedalăm cu eleganţă pentru a arăta că mersul pe bicicletă nu e un sport, ci e un mod de-a fi, de-a traversa oraşul, de-a simţi, de-a vedea locuri pe care le ştii, dar din alt unghi.

Ideea a pornit din dorinţa de a vedea cât mai multe femei pe bicicletă. Măcar pentru o oră, am vrut ca Bucureştiul să fie ca şi Copenhaga, unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu.

Traseu:
SkirtBike se va desfăşura duminică, 29 mai 2011, începând cu ora 15.30 şi va avea ca punct de plecare Piaţa Revoluţiei. Defilăm cu eleganţă pe bd. Magheru – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei până la Ateneu, având ca punct final Librăria Cărtureşti. Beneficiem de escorta Poliţiei doar până la Piaţa Victoriei, dar eu cred că le va face plăcere sa ne însoţească pâna la final, unde ne vom răcori cu cea mai bună limonadă oferită de gazdele noastre de la Grădina Verona.

Articole asemanatoare
Reciclezi si te distrezi la Gradina cu Filme!

Comenteaza acest articol

SkirtBike, eveniment biciclistic adresat femeilor

by realitatea   1 min
0